Travel essentials: ce sa iei cu tine in bagajul de calatorie

Sezonul concediilor se apropie cu pasi repezi si, odata cu acesta, parca mintea ne zboara mai des la vacante. Si chiar cred ca altfel trece timpul atunci cand ti-ai planificat deja o iesire. Asadar, scapa de griji si diverse neplaceri, planuindu-ti din timp bagajul de calatorie. Cele mai avantajoase bilete de avion sunt cele care includ doar bagajul de mana, insa, daca ma intrebati pe mine, pentru cateva zile acesta este mai mult decat suficient daca este pregatit inteligent.

Astfel, iata ce trebuie sa ai in vedere atunci cand iti pregatesti bagajul de calatorie:

  • Intr-o geanta de cosmetice asigura-te ca vei pune produsele de beauty. Astfel, le vei avea grupate, iar atunci cand vei trece pe la zona de security, va trebui sa scoti doar respectiva gentuta. Totodata, iti va fi mult mai usor sa le gasesti cand ai nevoie de ele.

  • Probabil stiai deja de limita de 100ml la produsele lichide. Astfel, asigura-te ca iti comanzi din timp recipiente de travel, precum si produse travel size. Eu optez pentru ambele optiuni, iar atunci cand se termina le arunc, cu scopul de a face loc in bagaj pentru suveniruri.

  • Aisgura-te ca iti vei lua cu tine casti, masca de dormit, guma, eventual si pastile mai generale, just in case pentru momentele mai delicate.
  • Ia-ti cu tine servetele umede, uscate si dezinfectant – vei avea mare nevoie de ele.
  • Asigura-te ca ai mereu si bani cash, intrucat chiar si in tarile mai dezvoltate plata cu cardul nu este implementata peste tot.

Acum ca stii aceste sfaturi, care este urmatoarea ta destinatie de vacanta? Ce vei lua cu tine in bagajul de calatorie?

Hai sa socializam:
TikTok – https://www.tiktok.com/@voxofvanity
Instagram – https://www.instagram.com/voxofvanity/

Lasă un răspuns