#BeautySecrets: Sfaturi de calatorie

Ador să călătoresc, să descopăr locuri noi și să mă bucur de necunoscut. Îmi place că atunci când călătoresc parcă sunt o altă persoană, mă deconectez de la rutină & monotonie și parcă sunt altcineva. Simt că mintea mea devine mai liberă și mă concentrez să descopăr & observ ceea ce prinde contur la fiecare pas. Însă un lucru pe care nu îl uit și pe care tot îl am în vedere este să am grijă de mine și de pielea mea, oriunde m-aș afla.
În ultima perioadă am tot postat diverse sfaturi de călătorie și mi-am spus că poate ar fi o idee bună să împărtășesc cu tine câteva #BeautySecrets care să te ajute. Atunci când călătorești practic nu ești în zona ta de confort și înveți din nou cum să te descurci. Poate că de multe ori călătorești light, doar cu un rucsac în spate, iar limitările impuse de gramajul produselor & spațiul din bagaj poate îți creează un sentiment de anxietate. Iată cum să îl depășești:

1.Folosește recipientele travel size

Faptul că produsele tale preferate de îngrijire & înfrumusețare se află în recipiente mai mari nu reprezintă o problemă. Caută acele recipiente speciale pentru travel, care respectă dimensiunile potrivite, adică sub 100 ml.
2. Lucruri esențiale din bagajul de călătorie
Pe lângă acte & bani, nu uita să îți iei cu tine, în bagajul de mână, gel de curățare pentru mâini și, desigur, o cremă de mâini. Poate că nu știai, însă în timpul zborului, din cauza altitudinii crescute, piele noastră devine mult mai uscată, iar acest lucru te poate afecta în timp. Iar dacă te confrunți cu urechi înfundate din cauza altitudinii, poți apela la căști cu izolare fonică & gumă de mestecat. E ideal să ai mereu la îndemână șervețele – atât umede, cât și uscate, precum și un balsam de buze și, eventual și o oglindă mică.

3. Produse must have pentru mai multe zile

Dacă pleci pentru mai multe zile și totuși ai doar un bagaj de mână cu tine, iată ce produse în format de travel îți recomand să ai la îndemână: șampon uscat, periuță de dinți & pastă, deodorant, apă micelară, apă termală, spray cu protecție solară, cotonete demachiante – eventual reutilizabile. Asigură-te că respecți rutina de îngrijire & igienă pe care o ai în mod obișnuit.

Tu ce produse de beauty iei cu tine atunci când călătorești? 🙂

Hai sa socializam:
TikTok – https://www.tiktok.com/@voxofvanity
Instagram – https://www.instagram.com/voxofvanity/

2 gânduri despre “#BeautySecrets: Sfaturi de calatorie

  1. Buna, oare ai putea sa ne arati ce incluzi exact in bagajul de calatorie? Ma refer la produsele de beauty, poate ne inspira

  2. Eu trebuie sa imi iau si produsele de machiaj, care sunt o multime, deci imi este foarte greu sa calatoresc doar cu rucasac 🙁

Lasă un răspuns