Fashion meets Fragrance

Mereu am fost pasionată de modă și de modul în care aceasta este exprimată. Asemenea unei opere de artă, moda reprezintă un mod de exprimare și nu se rezumă doar la haine și stil. Privind în urmă, avem numeroase exemple prin care vedem că moda și stilurile vestimentare au fost create ca mișcări sociale, idei inovatoare, moduri de a transmite diverse trăiri, suport a unor valori, concepte, ideologii și curente, pe lângă scopul de a indica o anumită treaptă pe scara socială.
Meru l-am admirat pe Giorgio Armani, pentru că deși stilul său este unul elegant, reușește să realizeze creații clasice, fără vârstă, care devin clasice. Fie că vorbim de articolele vestimentare, fie de parfumuri, Armani este mereu in top. Parfumul pentru bărbați Acqua di Gio și parfumul pentru femei Armani Sì sunt creații clasice, foarte cunoscute, care probabil nu se vor demonda niciodată. Să oferi în dar un astfel de cadou este un gest plin de recunoștiță și de eleganță, întrucât nu oferi doar un produs, ci duci mai departe istoria unei creații vii. Stilul Armani este inconfundabil, de o lejeritate naturală și cu un strop de originalitate, ce a câștigat inimile a milioane de femei din întreaga lume.
Cumva la polul opus, cu un stil extravagant și avangardist, este brandul Yves Saint Laurent. Simbol al individualității, al creativității și al luxului în modă, YSL a revoluționat tendințele modei, fiind convins că frumusețea este expresia absolută a caracterului. Creatorul brandului avea doar 25 de ani când a preluat comanda casei de modă Dior, devenind astfel cel mai tânăr director de creație din lumea haute couture. Printre cele mai cunoscute parfumuri YSL se numără Black Opium, urmat de Libre. Aromele sunt inconfundabile, au note puternice, exprimă eleganță, senzualitate și tărie de caracter. În ultimii ani brandul YSL a propus o altă imagine a femeii, depărtându-se de sfera delicată, fragilă și dulce, mergând spre zona de asumare, spirit liber și 0 inhibiții.
Atunci când moda cochetează cu zona de parfumuri, cu siguranță vorbim despre capodopere, nu doar de arome. Brandurile de parfumuri care au în spate creatori de modă sunt precum stilurile vestimentare, exact cum le-am descris mai sus: o formă de exprimare.

Pentru mine parfumul Sì de la Giorgio Armani este acea aromă care mi-a fost alături în perioada în care m-am dezvoltat cel mai mult. Acum pentru mine este un parfum clasic, la care revin la fel ca atunci când vreau să retrăiesc o amintire frumoasă. Iar acum, zi de zi, port Libre de la YSL, pentru că mă face să mă simt de neoprit ❤️

Acum spune-mi ce parfum porți, să-mi spună cine ești❤️

Hai sa socializam:
TikTok – https://www.tiktok.com/@voxofvanity
Instagram – https://www.instagram.com/voxofvanity/

3 gânduri despre “Fashion meets Fragrance

Lasă un răspuns