Top 3 parfumuri pentru el ❤️‍🔥

Studiile arata ca o persoana care poarta parfum este perceputa ca fiind mai atragatoare. Parfumul are puterea de a transforma prezenta unei persoane, de a-i da un aer specific, in functie de notele acestuia. Fie ca purtam parfum pentru a fi mai eleganti, fie ca dorim sa iesim din anonimat sau sa ne evidentiem personalitatea, parfumul ne defineste personalitate. Tocmai de aceea, gusturile persoanelor privind preferintele in materie de parfumuri pot varia.
De-a lungul timpului am „interactionat” cu diverse arome si pot spune ca mi se pare fascinant faptul ca un parfum se simte diferit pe fiecare persoana. Astfel, ph-ul si aslte aspecte definitorii ce tin de corp pot schimba aroma parfumului si, uneori, chiar si rezistenta sau persistenta acestuia.

Daca in articolele trecute vorbeam despre parfumurile de dama, a venit momentul sa vorbesc si despre un top 3, as zice, de parfumuri pentru el. Cred ca  acestea nu se vor demoda niciodata si se potrivesc masculilor care vor sa lase o impresie de barbati puternici, eleganti, siguri pe ei. Este vorba despre: Versace Eros, Armani Code si Creed Aventus.
Versace Eros – este parfumul despre care am scris si voi scrie mereu. Este un parfum elegant si totodata fresh, putin dulce, insa destul de puternic. Notele sale de varf sunt: lamaie de Italia, mar verde, menta; iar cele de baza: vanilie, muschi de stejar, vetiver, cedru. Compozitia sa este usor aromata, insa din combinatia ingredientelor ia nastere o aroma mistica, senzuala, chiar misterioasa si usor jucausa.
Armani Code – este un parfum irezistibil, elegant, potrivit pentru un eveniment cu prestanta. Aroma sa este una senzuala, care te cucereste de la primul „puf”. Notele sale de varf sunt: bergamota, lamaie; iar cele de baza: piele, tabac, tonka. Mi se pare un parfum modern, usor picant si sofisticat, cu arome orientale.
Creed Aventus – este un parfum care fie te face sa-l iubesti de la primul puf, fie te tine departe. Aroma sa poate parea controversata si simte foarte diferit in functie de cine o poarta – iar la acest parfum am observat ca aceasta diferenta este foarte vizibila (se remarca foarte usor). Este un parfum enigmatic, cu o aroma intensa, ce persista mult timp.
Tie ce iti transmite parfumul persoanei care il poarta? Ce parfumuri pentru barbati te-au dat pe spate? 🙂
Hai sa socializam:
TikTok – https://www.tiktok.com/@voxofvanity
Instagram – https://www.instagram.com/voxofvanity/

Lasă un răspuns