Parul tau are nevoie de un refresh 💇

Se pare că momentul mult așteptat este aici. Restricții inexistente, vreme bună, zile cu soare până seara și cât mai multe ieșiri. Cred că este vara pe care am așteptat-o cu toții, fie pentru a merge în concediul mult dorit, fie pentru a fi martori la cel mai important eveniment din viața unor persoane apropiate, ori pur și simplu pentru a ne relaxa, pentru a fi alături de cei dragi sau doar pentru a ne bucura de acest sezon. Dacă este un lucru pe care l-am simțit cu toții cel mai intens în pandemie, cu siguranță ar fi nevoia de a ieși, de a te simți bine în pielea ta, de a te bucura de aceste momente, pentru că, știți cum se spune: astăzi ești mai bătrân ca ieri, dar mai tânăr decât mâine.
Timpul zboară și efectiv nu ne dăm seama cum trec anii. Așa că ce folos au dorințele înfrânate, pe care eziți să le îndeplinești? Mergi în acea excursie, cumpără-ți acei pantofi și alege să te vopsești în acea nuanță crazy, la care ai visat ani întregi. Se spune că fiecare vară are poveste ei unică, a ta cum va arăta?
Anul acesta poți da culoare verii tale, iar în primă etapă poți începe cu un refresh pentru părul tău. Știai că poți obține o nuanță de efect, fără a-ți distruge părul, folosind o vopsea semipermanentă? Avantajul acestui tip de vopsea este că poate fi fără amoniac, este mai blândă cu părul, poate să confere nuanței existente un luciu aparte, dând impresia că abia ai ieșit de la salon și, desigur, pentru persoanele fără inhibiții – le ajută să obțină o nuanță colorată, intensă, care să le completeze personalitatea.
Dacă și tu te numeri printre persoanele care au bad hair day everyday, poate că este momentul să faci o schimbare. Pentru început, poți alege o vopsea semipermanentă apropiată nuanței pe care o ai deja. Astfel, mai întâi vei învăța cum să folosești produsul, vei prinde dexteritate și ulterior te vei bucura de un look fresh. Apoi, văzând că procesul nu este complicat, îți vei dori să continui demersul și să încerci mai multe nuanțe.

Momente în care poți opta pentru o vopsea semipermanentă

Atunci când participi la un eveniment

Fie că este vorba de o nuntă, un botez, o cununie, o aniversare sau chiar o ieșire cu prietenii, vrei să arăți bine, pentru a te simți bine. Indiferent că pui, sau nu, preț pe ceea ce cred ceilalți, mereu modul în care arăți îți va dicta starea de spirit. Știi că atunci când ești mulțumită de cum arăți vei avea o dispoziție mult mai bună? Pentru aceste evenimente este recomandat să optezi pentru un refresh mai soft, cumva apropiat de nuanța curentă, pentru a nu te simți ciudat când ceilalți vor remarca noua ta schimbare. Astfel, poți da o fugă pâna la supermarket-ul din apropiere și poți căuta vopseaua semipermanentă de la Loncolor, eventual chiar pe cea din gama Trendy Colors și, în funcție de lungimea părului îți vei alege numărul de pliculețe de care ai nevoie. Citește cu atenție instrucțiunile de pe ambalaj și urmează toți pașii menționați, pentru că doar așa vei obține rezultatul dorit. Totodată, pentru a prinde mai multă îndemânare, îți recomand să urmărești un tutorial care îți arată cum să aplici corect vopseaua și cum trebuie să secționezi părul. Poate că la început va părea dificil, însă te asigur că nu este deloc așa. Întreg procesul va fi mai ușor decât pare 🙂

Atunci când mergi la festival

După două veri diferite, cu restricții și evenimente anulate, a venit momentul să ne bucurăm în sfârșit de atmosfera inedită de la festivaluri. Știm cu toții că, pe lângă muzica bună, vibe-ul fain și mâncarea delicioasă, look-ul pe care îl avem joacă un rol important. Și asta nu doar pentru poze, ci și pentru starea de spirit. Oricum, indiferent de look-ul pe care îl alegi, cel mai important este să te simți bine în pielea ta. Cele mai populare coafuri pentru festival sunt împletiturile. Acestea se văd cel mai bine pe părul colorat sau cu șuvițe. Astfel, acum este momentul să încerci cele mai crazy culori, apelând la vopseaua semipermanentă de la Loncolor. Avantajul acestui produs este că poate dura între 6-8 spălări, deci în funcție de intensitatea nuanței pe care o dorești – știi ce trebuie să faci. Cele mai populare nuanțe sunt: roșu/ roșcat, mov și albastru, așa că poți încerca să-ți faci câteva șuvițe în aceste culori. Ele se realizează cel mai ușor și rapid și, în funcție de asta, vei vedea ulterior dacă dorești să-ți vopsești părul în nuanța respectivă.

Atunci când mergi în vacanță

Știu că ai visat la acea vacanță pe tot parcursul anului, iar acum a venit momentul să te bucuri de ea! Îți dorești să te relaxezi, să te simți bine și să arăți wow pentru cele mai faine fotografii pentru Facebook&Instagram. Poate că îți dorești o schimbare la păr, însă nu vrei să mergi la salon din diverse motive, la care se adaugă și faptul că soarele, la fel și apa sărată din mare, degradează firul de păr și decolorează nuanța sa. Astfel că, dacă îți dorești un look rapid și de efect, poți încerca o vopsea semipermanentă în nuanța curentă și ai rezolvat situația. Părul tău va dobândi un luciu aparte și va arăta mult mai bine.
Părul tău, alegerea ta. Orice am spune, acesta ne poate schimba starea de spirit și întregul look. Lasă-ți părul să te definească și consideră-l cel mai de preț accesoriu. Vara aceasta e a ta, e timpul tău să strălucești! Alege-ți nuanța la care ai visat mereu și colorează-ți vara! ❤️
Today changes with you! ❤️
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Lasă un răspuns