Hai sa vorbim despre rujuri 💄

Ce simți atunci când porți ruj?
Eu simt că rujul mă scoate din anonimat, îmi accentuează trăsăturile și îmi conferă o nouă personalitate. Rujul mă face să mă simt feminină, puternică, de neoprit ❤️ Totodată, îmi aleg nuanța de ruj în funcție de personalitatea pe care doresc să o dobândesc. Astfel, aleg rujul roșu atunci când doresc să am un look provocator, o nuanță nude-cărămizie pentru ieșirile casual și culorile rose pentru look-urile mai girlish.

Deși nuanțele sunt cele care mă determină să aleg, sau nu, un anumit ruj, mereu am în vedere anumite aspecte precum rezistența sa, formula, densitatea nuanței, textura, etc. După cum știți deja, eu sunt mare fană a rujurilor lichide mate, precum Maybelline SuperStay Matte Ink, care rezistă întreaga zi pe buze, fără probleme, iar nuanțele sunt intense și rămân intacte. Rujurile din această categorie sunt perfecte pentru acele zile când nu ai neapărat timp pentru a-ți retușa look-ul, precum zilele în care mergi la muncă, facultate, la școală, ori chiar într-o călătorie sau vacanță. Astfel, aceste rujuri mi se par mai practice.
Pe de altă parte, o parte din rujurile lichide mate pot avea o textură care usucă buzele și se poate simți destul de inconfortabil pe buze. Recomandarea mea este ca înainte de folosirea rujurilor din această categorie, ideală ar fi exfolierea în prealabil a buzelor, cu un produs exfoliant, apoi hidratarea lor cu un balsam de buze potrivit. Însă, nu toate rujurile lichide mate sunt la fel, astfel că dacă unul dintre ele vi se pare nepotrivit (inconfortabil) sau nu se ridică la asteptările stabilite, cu siguranță trebuie să căutați varianta the one. Aici pe blog am scris mai multe articole pe acest subiect.

Totodată, trebuie să recunosc că totuși și rujurile clasice, precum acesta de la Essence Cool Collagen Plumping, rămân tentante și îmi amintesc de anumite perioade. Rujurile clasice sunt, in principiu, nerezistente la transfer, iar nuanțele lor poate că nu sunt atât de intense sau dense – însă aceste aspecte depind exclusiv de produse. Aceste rujuri sunt mai confortabile, mai ușor de purtat și îndepărtat.
Tu ce ruj preferi – clasic sau lichid? Și totuși, ce simți atunci când porți ruj?❤️

Today changes with you! ❤️
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

4 gânduri despre “Hai sa vorbim despre rujuri 💄

  1. super faina si pozele si rujurile! Si eu le folosesc pe cele de la maybelline, sunt super rezistente. Si pe cel de la nyx shine loud

  2. Eu 100% sunt fana rujuri lichide! Cele clasice la baton parca au o formula mult prea cremoasa, nu rezista si parca sunt mai pretentioase.

Lasă un răspuns