terapie prin relaxare

Terapie prin relaxare🕯️

Poate că perioadele cu adevărat grele nu vor trece niciodată, însă important este modul în care noi ne raportăm la ele și cum le depășim. Astăzi suntem aici pentru că am reușit să învingem cele mai dificile momente din viața noastră și am ieșit învingători. Nu este ușor să o iei de la capăt, să lucrezi cu tine și să-ți regăsești echilibrul, dar în final îți vei spune un singur lucru: a meritat❤️
Zilele acestea, poate mai mult ca oricând, avem nevoie să lucrăm atât cu noi înșine, cât și cu cei din jur, pentru a ne restabili pacea interioară. Astfel, în articolul de astăzi vă prezint câteva lucruri și activități pe care eu le fac pentru a mă deconecta, relaxa, ce au un efect terapeutic pe termen lung 🙂
În primul rând, pune accent pe lumină. Ea este esențială, transmite ideea de speranță și biruință. Cum zilele acestea am resimțit din ce în ce mai des lipsa luminii naturale, am apelat la lumânări parfumate, care au schimbat cu totul atmosfera atât din încăpere, cât și din suflet. Poate că uneori alegem aceste lumânări pentru aroma lor, pentru ca aceasta să ne binedispună sau să ne amintească de un loc la care visăm, ori în care am fost sau pentru retrăirea unei amintiri. De exemplu, eu zilele acestea am aprins o lumânare de la Bath And Body Works, ce mă duce instant cu gândul la vară, la o insulă exotică, la briza mării și la palmierii care plutesc în adierea vântului discret. Totodată, fiind tot cu gândul la vară și la excursia recentă din Positano, am ales cateva lumânări woodwick, printre care și pe aceasta cu aromă de gelato & piper.
Un alt lucru care pe mine m-a ajutat foarte mult în perioadele în care eram foarte stresată a fost să fac yoga. La început nu știam ce presupune, iar această activitate mă ducea cu gândul la Budism. Ulterior am căutat diverse clipuri pe internet și am observat că yoga este despre exerciții de respirație, stretching, conectarea cu sinele, conștientizarea propriilor emoții și gânduri. Pe mine personal această activitate m-a ajutat enorm să-mi pun ordine în gânduri și să mă destresez. Este o activitate pe care o încerci o dată și te simți altă persoană după.
Relaxează-te, odihnește-te, optează pentru un power nap și ascultă muzică în surdină, la căști, ceva care să te binedispună și să-ți redea acel sentiment de liniște. Totodată, poți face scurte plimbări, deconectează-te de la rețelele sociale, făcând astfel un detox și gândește-te la lucrurile care îți aduc fericire. Gătește prăjitura preferată, rearanjează-ți garderoba sau sună o prietenă pe care nu ai mai auzit-o de mult timp. O altă idee bună este să citești cărți de dezvoltare personală sau, de ce nu, să urmărești un film motivațional. Dacă vrei să ai și un boos de încredere în tine, poți opta pentru a-ți face un machiaj drăguț, iar starea ta de spirit se va schimba instant.
Sper să găsești util acest articol și să te ajute informațiile prezentate aici. Te îmbrățișez cu drag❤️
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

2 gânduri despre “Terapie prin relaxare🕯️

Lasă un răspuns