New Year, New… Dresses 👗❤️

Cred cu tărie că „New Year, New Me” este un clișeu, însă unul inofensiv, uneori chiar constructiv, care ne ajută sau îndeamnă să evoluăm, să ne schimbăm în bine și chiar să renunțăm la acele obiceiuri care nu ne erau chiar benefice, ori să începem altele care ne vor ajuta. Astfel, eu aș spune mai bine „lupul își schimbă părul, dar năravul ba”.
În cazul meu, obsesia pentru rochii nu s-a terminat nici în 2015, nici 2016… Și iată-ne în 2022, când primul articol pe care îl public aici pe blog este despre rochii ❤️ Cred că într-o viață anterioară m-am ocupat de făcut rochii și de aici mi se trage. Și aș minți dacă aș spune că nu m-am gândit la această cale, de a renunța la tot și de a-mi face propriul brand de rochii. Dar, cine știe, poate în viitor se va întâmpla și nu rămâne decât să-mi fiți aproape, pentru a vedea ce va aduce clipa sau ce vor aduce anii.
Una dintre comenzile plasate la finalul lui 2021 a fost pe site-ul Everpretty, de unde mereu îmi comand rochii de seară, pe care le-ați tot văzut pe pagina mea de Instagram. De data aceasta am optat pentru două modele de rochii de seară, lungi, din tulle, întrucât sunt mai ușor de purtat și se calcă mai rapid (față de cele din satin, care se calcă destul de greu și se șifonează imediat).
Prima rochie care mi-a atras atenția a fost aceasta portocalie, pe care o găsiți aici. Chiar dacă în pozele de pe site modelul era o femeie însărcinată, am intuit că modelul rochiei este unul normal, lucru care a fost adevărat. Cu toate acestea, rochia este destul de mare în partea de sus și nu ajută la evidențierea siluetei. Chiar și așa, am avut ocazia de a purta rochia, însă în stilul meu. Ce spuneți, vă place? 🙂

everpretty happy new year dress paris

A doua rochie este aceasta neagră, pe care o găsiți aici. Este specială, de prințesă aș spune eu și arată minunat. Mi-a plăcut de la prima vedere și îmi place mult cum îmi vine. Este stilul meu și sigur o voi purta de multe ori. Vă place? 🙂

everpretty happy new year black dress paris

Rochiile transmit eleganță, feminitate, magie, iar eu ador să le port chiar și atunci când nu particip la vreun eveniment elegant. Îmi place să transform un moment monoton într-unul special, să dau viață ținutei pe care o port și să-mi creez propria poveste.
Care dintre cele două rochii este mai frumoasă? Ce ați purta?❤️
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

5 gânduri despre “New Year, New… Dresses 👗❤️

Lasă un răspuns