christmas last minute gift guide

🎅 Christmas – Last Minute Gift Guide 🎁

Știi care este secretul cadourilor perfecte de sărbători? Ei bine, este despre a le comanda din timp, pentru a te asigura că ajung în timp util și că sunt asa cum ți le-ai imaginat 🙂
christmas last minute gift guie
Sărbătorile bat la ușă, pregătirile sunt în toi, iar noi așteptăm cu nerăbdare mult așteptatul moment al revederii celor dragi. Am avut parte și de puțină zăpadă, colindele se aud zi de zi, bradul este aproape gata, deci să vină Crăciunul!🎅 Unii poate că ar mai trage de timp, întrucât, aflați într-un impas creativ, încă se gândesc la ce cadouri să achiziționeze pentru cei dragi. Ei bine, cei din această categorie au ajuns la fix în locul potrivit.
Dând uitării pijamalele, șosetele și cănile, ne orientăm către ceva mai personal, mai interesant, mai personalizat. Poate că nu cunoști prea bine persoana căreia trebuie să-i faci cadou, poate ai făcut Secret Santa și abia dacă ai schimbat două vorbe cu persoana căreia trebuie să-i faci o surpriză. Oferă-i ceea ce-și dorește, fără a o întreba – sau, altfel spus, oferă-i un voucher cadou notino. Și iată de ce este o idee bună: este un dar unisex, persoana respectivă își poate cumpăra ceva ce își dorește, poate prinde și o ofertă bună sau își ia ceva la care visa de ceva timp. Și uite cum i-ai dăruit cadoul perfect, fără a ști ce-și dorește exact.
Eu personal consider că cel mai dificil este să faci cadou unei persoane de sex masculin, așa că de cele mai multe ori aleg fie un set cu produse de îngrijire, fie un parfum. Și cum ultima categorie îmi este cam necunoscută, aleg să consult un top 10 parfumuri pentru bărbați – astfel văd ce mai e nou, ce mai e în vogă și ce se mai poartă. Idem se poate proceda și în cazul persoanelor de sex feminin, căutând un top parfumuri femei.
Poate că eviți să oferi parfumuri, temându-te că nu vei nimeri preferințele persoanei cadorisite – ni se întâmplă tuturor. Astfel, gândește-te practic și la nevoile persoanei respective. Îi place ciocolata? Oferă-i un set de baie cu aromă de ciocolată. Dorești să oferi ceva simbolic, crăciunistic? Poate vrei să alegi o lumânare parfumată cu aromă de brad sau portocală. Persoana respectivă are părul lung sau este preocupată de coafura sa? Alege produse de îngrijire dintr-o gamă premium, cu siguranță le va adora. Dacă este o persoană mereu aranjată, alege să-i dăruiești produse cosmetice profesionale, care o vor ajuta să se pună mai mult în valoare. Are barbă? Oferă-i un set cu produse dedicate, care să-i asigure îngrijirea necesară. Este o persoană care lucrează mult timp de acasă? Oferă-i un aromatizor, cu o aromă care să relaxeze.
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

3 gânduri despre “🎅 Christmas – Last Minute Gift Guide 🎁

Lasă un răspuns