Goana dupa cadouri 🎁 – DM edition

Chiar dacă vremea nu pare să anunțe venirea Crăciunului, ci mai degrabă a sărbătorilor Pascale, noi simțim, în suflet, magia nespusă a sărbătorilor de iarnă. Perioada de acum este una dificilă, cu multă încărcătură negativă, însă ne gândim cu drag la Crăciun, la revederea celor dragi, la colindele de suflet și, implicit, la bucuria revederii. Ne dorim să le arătăm celor dragi cât de mult îi prețuim, dorim să-i surprindem și să-i facem fericiți. De aceea, următoarea perioadă este despre goana după cadoul potrivit și bucuria persoanei care va aprecia, cu admirație, gestul nostru nobil.
După cum v-am obișnuit deja în fiecare an, vin aici cu propuneri de cadouri, care sunt mai deosebite, au un preț bun, sunt și utile & calitative. Astfel, în articolul de astăzi, vei vedea ce goodies am găsit eu în dm, pentru a-ți face o idee de ce trebuie să mai adaugi pe lista ta de cadouri. Astfel, să trecem la treabă 🙂
Înainte de toate, vreau să menționez că un lucru important este atenția la detalii – calitate care este foarte apreciată de ceilalți. Astfel, dacă dorești să oferi unei persoane dragi un cadou potrivit, de exemplu cu produse de îngrijire, însă seturile poate nu au toate produsele pe care tu le gândești, be creative! Fă-ți propriul set de produse și ambalează-l minunat. Eu de exemplu aleg pentru prietenul meu produsele din gama Balea MEN, le aranjez frumos și i le ofer cu drag.
Îmi place că la dm găsesc cadouri pentru toată familia, inclusiv pentru prezențele masculine din viața mea. Cred că cel mai ușor și chibzuit este să aleg seturile cu produse, pentru că sunt utile, au prețuri accesibile și, pe această cale, persoana respectivă poate să descopere noi produse pe care ulterior le va adora. Astfel, iată ce am găsit eu zilele trecute în dm:
Fie că dorești un cadou pentru mama, sora, bunica, mătușa sau cea mai bună prietenă, seturile de mai jos te vor inspira. Fie că alegi pe acestea, fie că, văzându-le, te gândești la ceva și mai potrivit, fă mereu alegeri inspirate, îndrăznește și surprinde:
Și cum tot vorbeam de creativitate, mergi în dm, alege produse de diverse categorii, împachetează-le frumos și lasă și un mesaj persoanei căreia dăruiești cadoul. Se va simți apreciată 🙂

Tu ai ales deja cadourile pentru cei dragi? Ce se îți face cu ochiul? 🙂
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

Lasă un răspuns