FemmeLuxe Haul: Fall edition 🍁

A trecut ceva timp de la ultima comandă plasata pe site-ul FemmeLuxe, așa că am aruncat un ochi la ei pe site. Dacă în ultimele comezi erau predominante articolele mai sexy, rochițele mulate șu bluzele decoltate, acum mi-am spus să fac un mix și să-mi iau atât articole casual, cât și elegante.

Nu știu de voi, însă eu am pățit de multe ori să-mi comand un articol vestimentar care în realitate, după ce am primit comanda, să fie efectiv altceva. Astfel, inspirată de TikTok, m-am gândit să vă prezint comanda mea plasată pe FemmeLuxe sub forma unor clipuri. Enjoy 🙂

 

În primul rând, am fost foarte bucuroasă pentru că toate articolele arătau exact ca pe site. Mărimile corespund, iar livrarea a fost rapidă. Prețurile sunt mai mult decât accesibile, promoții sunt mereu, iar hăinuțele sunt pentru diverse stiluri și gusturi.

Eu mi-am comandat o pereche depantaloni de culoare neagră, cu o despicătură în partea din față jos. Arată foarte fain, sunt comozi, au talie înaltă, însă cel mai bine vin purtați cu tocuri. Costumul negru, sexy, cu bluza backless este de efect, elegant, potrivit pentru ieșirile în oraș. Poate că pare too much, însă, still, este decent și de efect. Am zis să-mi comand încă un trening, însă aici am avut puțin ghinion, întrucât bluza îmi este bună, iar pantalonii îmi sunt mici. Acest fapt se datorează selecției de mărime, care este una singură, în care intră atât bluza, cât și pantalonii.

 

Cum ți se par articolele alese de mine? Care dintre ele îți face cu ochiul? Ce ai comanda și implicit purta? 🙂

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

 

3 gânduri despre “FemmeLuxe Haul: Fall edition 🍁

Lasă un răspuns