Jurnal de Octombrie: Happy hygge autumn 🍁

Mereu am fost fascinată de toamnă, iar acest lucru nu are neapărat legătură cu faptul că sunt născută în Octombrie. Țin minte că eram copil când am înțeles ce înseamnă toamna și priveam cu admirație cum natura îți schimbă straiele, cum frunzele plutesc în aer și, contrar spuselor celorlalți, cum că natura este moartă, eram impresionată de bogăția recoltelor și a fructelor din acel sezon. Toamna mi se părea cel mai viu anotimp. Ușor, ușor, acel entuziasm, împletit cu acea curiozitate, s-au transformat, în timp, în nostalgie și dor de zilele calde.
În fiecare an, în acest anotimp, am avut mereu parte de experiențe care m-au schimbat ca persoană. Am stat și am analizat ce s-a întâmplat de-a lungul anilor, toamna, realizând că pentru mine acesta este anotimpul în care se produc schimbări majore în viața mea. Bineînțeles, anul acesta nu a fost vreo excepție. Luna Octombrie a fost um amalgam de trăiri pentru mine, majoritar negative, însă, cum viața nu așteaptă și merge mai departe, am fost nevoită să găsesc o cale de a depăși acele momente.
Am redescoperit cât de important este să-ți faci timp pentru tine, de fapt să-ți acorzi timp și răbdare, să faci lucruri care te liniștesc și relaxează. Am revenit la cărțile preferate, mi-am refăcut stocul de ceaiuri aromate, ciocolată caldă și, desigur, nu puteau lipsi acele lumânări parfumate care au rol de mood changer. Iar aici fac o mică parantează, pentru a povesti puțin despre lumânarea magică pe care o vedeți în fotografii. Am comandat-o acum ceva timp de la Notino, întrucât mi s-a părut specială, liniștitoare și deosebită, asta pe lângă izul său care mă relaxează. Mi-am amintit de ea zilele trecute, am aprins-o și m-am gândit instant la bunica mea, care a plecat într-un loc mai bun de curând. Stau și privesc îngerii care plutesc deasupra lumânării și simt că cei dragi îmi sunt alături, chiar dacă ei fizic nu mai sunt pe pământ 🖤

lumanare parfumata notino ingeri plutitori

În completarea lumânărilor parfumate, pentru ca feng shui-ul să fie complet, mi-am comandat și un difuzor de aromaterapie, tot de la Notino. Cred în aromaterapie, la mine funcționează și, în plus, pe lângă starea de hygge pe care o conferă, parcă mă binedispune. Ce îmi place la acest produs este faptul că parfumul său este difuzat treptat în încăpere, prin intermediul bețișoarelor introduse. Totodată, cu cât se introduc mai multe bețișoare în recipient, cu atât mai parfumată va fi încăperea.
Pentru eliberarea stresului și regăsirea echilibrului interior, eu mai practic yoga, iar, atunci când mai reușesc să-mi eliberez programul, merg să mă plimb prin parc, pe jos, pentru că simt cum sufletul devine mai ușor și de descarcă, cu fiecare pas făcut. Momente grele vor fi mereu, ele vin și pleacă… depinde doar de noi cum le gestionăm și cum ne raportăm la ele. Viața este prea scurtă pentru a rămâne cramponați într-o situație, găsește motive să zâmbești din nou🖤
Care sunt secretele tale pentru relaxare? 🙂
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

3 gânduri despre “Jurnal de Octombrie: Happy hygge autumn 🍁

  1. citind aceste randuri parca citeam despre mine… F frumos scris si aproape de inima mea! Mi-a ramas gandul la acea candela, oare mi-ai putea spune cum o gasesc pe site? Multumesc ft mult!

Lasă un răspuns