Sprancene perfecte? Say no more 🤞

Dacă ar fi să alegi un singur produs de makeup pe care ar trebui să-l iei cu tine pe o insulă pustie, care ar fi acela?
Încep eu: rujul 💄
Dar, dacă pe insula pe care ai merge este obligatorie masca, ce produs de makeup ai alege?
Ăăăă?!? Clar un produs pentru sprâncene perfecte 💖
Știm că rujul poate schimba aspectul întregului machiaj, dar ce spuneți de sprâncene? Ei bine, ele sunt recunoscute pentru armonia pe care o conferă feței, oferind totodată un efect de echilibru. Acum ceva timp mergeam foarte des la salon pentru serviciile de pensat (atunci când la modă erau sprâncenele subțiri și accentuate), apoi la cele de laminare, asta până când am realizat de fapt un adevăr: poate că după aceste servicii sprâncenele mele vor arăta frumos, însă, din păcate, efectul nu este pe termen lung. Bineînțeles, după părerea mea, cele mai practice sunt produsele dedicate stilizării sprâncenelor, întrucât le ai mereu cu tine și le poți folosi pentru a obține forma dorită, inclusiv pentru realizarea unui look natural și versatil.
Consider că sprâncenele sunt extrem de importante atunci când vine vorba despre un machiaj. Astfel, când optez pentru un look mai natural, am grija ca acestea sa nu fie prea accentuate. Totodată, când aleg un look glam, îmi place ca sprâncenele mele să fie accentuate și să completeze frumos look-ul.
Iată care sunt pașii pe care eu îi urmez în vederea stilizării sprâncenelor mele pentru un look versatil:
1. Pieptănarea firelor de păr
Folosind o perie de sprâncene, încerc să așez firele rebele, astfel încât să pot obține forma dorită. Desigur, vor fi unele fire care nu vor sta așa cum le așez, însă de asta se va asigura un produs de la pasul următor. Ideea acestui pas este de a schița de fapt forma dorită.
2. Fixarea firelor
La acest pas eu folosesc un gel de sprâncene, care să fixeze firele în forma dorită. Știu de acel trend cu soap brows, însă mie personal mi se pare too much. Un gel transparent este perfect mai ales pentru persoanele cu fire de păr deschise la culoare, însă, dacă acestea sunt mai închise, desigur că se poate opta pentru un astfel de produs ce are și culoare. Totuși, la început, până se învață exact cum funcționează un astfel de produs, eu recomand unul transparent. În caz contrar, un gel colorat nu va face decât să strice forma dorită, lăsând pete de culoare.
3. Accentuarea sprâncenelor
Dacă la pasul 2 ai folosit un gel colorat, poți să sari peste acest pas. În acest moment avem posibilitatea de a umple golurile existente, de a da culoare și de a decide cât de intensă să fie aceasta. Pentru acest pas vă puteți folosi fie de un produs de tip pomadă, fie de unul tip cariocă, pe care îl folosiți pentru a desena fire. În cazul de față eu am optat pentru o pomadă, întrucât acest produs este mai ușor de folosit și cred că nu ai nevoie de prea multă dexteritate și precizie (calități necesare pentru folosirea unui produs de tip cariocă). Secretul este de fapt să luăm puțin produs pe pensulă, iar, în cazul în care se dorește un efect mai intens, mai adăugăm produs ulterior.
Opțional: folosirea unui spray de fixare pentru machiaj.
Care sunt pașii pe care îi urmezi în vederea stilizării sprâncenelor? Care este secretul tău pentru ca acestea să arate minunat? 🙂
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

 

Un gând despre “Sprancene perfecte? Say no more 🤞

Lasă un răspuns