Cumpără-ți ceea ce-ți dorești și primești înapoi o parte din bani – cu Tipli.ro

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să îți cumperi online ceea ce îți dorești, iar mai apoi să primești înapoi o parte din bani? Unii ar spune că e prea frumos să fie adevărat, alții i-ar spune simplu: tipli.ro. Practic, această platformă este de tip cashback și te ajută să primești un comision din comanda plasată online, realizată în cadrul unui magazin partener.

De ce să alegi platforma tipli.ro?

Ei bine, pe lângă faptul că aceasta este foarte ușor de folosit și are o interfață intuitivă, pe site regăsești peste 400 de e-shopuri, printre care se numără și AliExpress, About You, Answear, Bonprix, Notino, Factcool, Footshop, Elefant. Fiecare dintre acestea îți oferă înapoi un anumit procent din comanda plasată (prin intermediul platformei tipli.ro) și chiar cupoane de reducere pe diverse site-uri sau la anumite produse. Tot ce trebuie să faci pentru a profita de acest serviciu este să te înregistrezi pe Tipli, să cauți magazinul preferat, să-l accesezi și să plasezi o comandă. Astfel, după 48 de ore de la plasarea comenzii vei primi o recompensă în contul tău Tipli, în funcție de comisionul stabilit de magazinul din care ai cumpărat. Datorită portalului Tipli utilizatorii înregistrați pot obține până la 25 % din valoare totală a achiziției. Ulterior, banii adunați pe Tipli pot fi ulterior retrași într-un cont bancar.
Și pentru că am testat de curând această platformă, m-am gândit să redau aici întregul proces, pentru a vedea cât de simplu este:

1.Fă-ți cont pe site-ul Tipli.ro

Intră AICI pentru a te înregistra și câștigi automat un bonus de 15 lei! Te poți conecta folosind fie contul tău de Facebook sau Google, ori cu adresa de e-mail.

2.Alege-ți magazinul preferat

Vei vedea că pe Tipli.ro sunt mai multe magazine, fiecare având comisioane diferite. Alege-l pe cel preferat, dă click pe ofertă, iar apoi accesează link-ul special prevăzut acolo, care de fapt te va duce direct către site-ul de pe care vei plasa comanda ta.

3.Câștigi bani înapoi

În termen de 48 de ore, după ce comerciantul aprobă comanda ta, vei primi în cont comisionul stabilit. Ulterior, banii adunați în cont (din comisioanele de la comenzi) pot fi retrași într-un cont bancar.
Totodată, am găsit aici și un clip explicativ pentru platforma tipli.ro:
Eu am plasat o comandă pe site-ul Notino, aceasta având o valoare de 304 lei (cu transport inclus). Astfel, am câștigat 5,33 lei în contul de Tipli. Însă, pentru că mai aveam 15 lei bonus de la înregistrare, acum am 20,33 lei, bani pe care îi pot transfera pe cardul meu.  De asemenea, la ei pe site am găsit și o secțiune foarte utilă de Q&A (LINK), unde poți găsi răspunsuri la toate întrebările 🙂
Eu recomand acest site, te ajută să faci cumpărături inteligente și să pui și câțiva bani deoparte. Spor la cumpărături! 🙂
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

Lasă un răspuns