skincare review la roche posay toleriane spf sunscreen

Summer Skin Story – skincare review

Faptul că iubesc vara nu este deloc un secret! Dacă ar fi după mine, cred că mi-aș dori ca pe tot parcursul anului să fie vară, să mă bucur de căldură, de soare și de apusuri de vis! Totuși, sunt sigură că tenul meu nu își dorește același lucru, pentru că, indiferent de anotimp, razele soarelui sunt nocive. De-a lungul timpului am încercat să-i ofer tenului meu îngrijirea corespunzătoare, asigurându-i o rutină personalizată, care să răspundă nevoilor sale.
Dacă mă urmărești de mai mult timp, probabil știi deja că brandul La Roche-Posay este unul dintre preferatele mele atunci când vine vorba despre îngrijirea tenului, întrucât are produse foarte calitative, cu ingrediente sigure și valoroase, care se comportă impecabil chiar și pe tenul meu extra sensibil și foarte uscat. De la acest brand sunt câteva produse pe care le folosesc cu sfințenie, zi de zi, iar acestea sunt: lapte demachiant fiziologic pentru piele foarte sensibilă, La Roche-Posay Physiologique, alături de crema hidratantă cu prebiotice, pentru diminuarea sensibilității feței, La Roche-Posay Toleriane Sensitive Rich. Bineînțeles, aceste produse sunt nelipsite din rutina mea de îngrijire, indiferent de sezon. Laptele demachiant curăță delicat tenul, lăsându-l hidratat, iar această cremă asigură tenului meu îngrijirea de care are nevoie, iar uneori o mai folosesc și ca bază de machiaj. Despre aceste produse am tot vorbit de-a lungul timpului, atât aici pe blog, cât și pe Instagram.
Acum, în sezonul estival, în rutina mea de îngrijire s-au adăugat și produsele cu factor de protecție solară, întrucât, în absența lor, pielea mea ar fi arsă de soare, îmbătrânită prematur, cu riduri accentuate. Deși iubesc modul în care arată pielea bronzată, pentru strălucirea sa aparte, evit pe cât posibil expunerea directă la soare, folosesc produse cu SPF 50, aplicate cu 30 de minute înainte de a ieși din casă și le reaplic după 2-3 ore, în funcție de performanțele lor.
Tot de la brandul La Roche-Posay am ales o serie de produse cu SPF 50, printre care se numără spray-ul Anthelios și crema de față din aceeași gamă. Acets spray este foarte ușor de folosit, iar eu îl aplic uneori chiar și peste tenul machiat. Îmi place că nu lasă o peliculă grasă, intră imediat în piele, nu are parfum, este lejer – într-un cuvânt: e perfect! Și nu îl folosesc doar pe ten, ci pe întregul corp, însă fiind atât de lejer, îl prefer mai mult pentru ten. Crema din aceeași gamă este destinată tenului, iar pe aceasta o aplic atunci când nu mă machiez, însă știu că expunerea la soare va fi oarecum mai intensă (de ex: mersul la plajă sau înotatul).
Deși iubesc vara și bronzul, evit expunerea directă la soare, astfel că mă mulțumesc doar cu un bronz spontan, după cum mă prinde soarele. Chiar dacă folosesc produse cu protecție solară, tot evit să stau prea mult la soare, întrucât știu ce efecte nocive poate avea acesta pe termen lung, iar, pe termen scurt, eu mă confrunt cu o invazie de alunițe – dar despre acest subiect poate vorbim într-un articol viitor.
Până atunci las aici o fotografie de la plaja de care m-am îndrăgostit în această vară, care are cel mai fin nisip (este nisip negru), este sălbatică, izolată, cu un view splendid, care îți oferă relaxarea de care ai nevoie. Îți doresc și ție să te bucuri de soare (într-un mod sigur și responsabil), alături de multe clipe de relaxare! 🙂
gerontas, milos island, greece, black sand beach, wild beach
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

Lasă un răspuns