Povestea verii în note de parfum

Vara este o simfonie de culori și arome, căreia cu greu îi poți rezista. Și cum tot veni vorba de arome, pe mine mereu m-au pasionat spray mist-urile estivale, cu arome dulci și florale însă, cu toate acestea, nu am renunțat la clasicele parfumuri din colecția mea, ori la loțiunile de corp. După ce am achiziționat parfumul (apa de toaletă) Dolce Gabbana Light Blue, care mă duce instant cu gândul la mare, mi-am spus că neapărat trebuie să caut și o aromă bărbătească, misterioasă, sofisticată. Și iată cum am ajuns să caut parfumuri de vară bărbați, iar alegerea finală a fost The One for Men, tot de la Dolce Gabbana.

Atunci când vine vorba de arome, atât parfumuri de vară femei & bărbați, sunt în căutare de esențe inedite, care să spună o poveste. Nu sunt adepta acelor arome prea încărcate, dulci sau cu mixuri prea puternice, ci mai degrabă ceva ușor, lejer, cu o notă misterioasă. Eu atribui o poveste fiecărui parfum și o asociez cu un anumit stil, categorie de ținute și emoții.
Despre parfumul Light Blue am vorbit acum ceva timp pe pagina mea de instagram, unde l-am asociat cu o zi petrecută la malul mării. Este un parfum floral, fructat, cu acorduri lemnoase, în care notele de vârf sunt cedru, clopoței și măr verde. Pe mine m-a atras izul delicat de iasomie, element din notele inimă, precum și splendidul mosc, care se regăsește în notele de bază. Este un parfum delicat, suav, perfect pentru o fire romantică.

The One for Men este are o aromă irezistibilă, cumva elegantă și senzuală. Acesta impresionează cu note elegante de busuioc, de coriandru și de grepfrut, însă apoi se simt notele de ghimbir, de floare de portocal și de cardamon. Tutunul, chihlimbarul senzual și cedrul își lasă amprenta la baza bogată a parfumului. Parfumul are un design modern, luxurios, aspect ce îl face cadoul potrivit. La Notino aveți și posibilitatea de a-l grava, serviciu ce va face ca acest parfum să fie cadoul perfect.

Tu ce parfumuri preferi vara aceasta? Care este aroma care te definește?❤️
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

3 gânduri despre “Povestea verii în note de parfum

  1. Ah, parfumul acesta este superb! Emana atat masculinitate si eleganta, dar si maturitate. Al meu l-a descoperit cand eram in Italia si mie mi-a placut imediat. Pozele sunt ceva de film ❤️

Lasă un răspuns