Review: Colgate Elixir – pastă de dinți reinventată? 🦷

Despre igiena orală am tot scris aici pe blog, prezentând atât produsele pe care le folosesc, cât și sfaturile sau trucurile care m-au ajutat pe parcurs pentru a avea dinți sănătoși. Evident, produsele pe care le folosesc se schimbă, atât din dorința de a încerca ceva nou, poate mai potrivit, cât și pentru a mă asigura de eficiența produselor. Eu am gingiile foarte sensibile, mereu aleg un capăt de periuță mild, iar atunci când aleg pasta de dinți sunt atentă mai ales la ingrediente.
Unul dintre brandurile cu care am crescut este Colgate, care era nelipsit din casă. Pe parcurs am încercat diverse produse dedicate îngrijirii orale, însă cele de la Colgate mi se păreau printre cele mai sigure pentru dantura și gingiile mele. Eram acum ceva timp în DM când am descoperit o pastă de dinți de la Colgate, care avea un flacon prevăzut cu o pompiță, pentru o dozare corespunzătoare a produsului. Mi s-a părut un lucru interesant & util, așa că am încercat și eu respectivul produs. Și da, mi-a plăcut.
Luna trecută am avut plăcerea să descopăr o nouă gamă de pastă de dinți, lansată de Colgate, denumită Colgate Elixir. În cadrul acesteia se regăsesc 3 paste de dinți, fiecare având o misiunea diferită: Elixir White Restore – cu 3 minerale pentru a albi, Elixir Gum Booster – cu Acid Hialuronic, Elixir Cool Detox – cu Cărbune & Extract de Cocos. Aceste produse au un design elegant, premium, iar ambalajul este reciclabil, forma sa permițând o dozare foarte bună a produsului.
Pasta de dinți Elixir White Restore cu 3 minerale pentru albire dispune de o tehnologie de combatere a petelor dentare, cu un amestec de 3 minerale pentru albire. Aceasta promite să îndepărteze până la de 3x mai multe pete dentare. Elixir Gum Booster cu Acid Hialuronic este o pastă de dinți dedicată îngrijirii smalțului și a gingiilor, cu tehnologie duală cu două fluoruri și cu acid hialuronic. Este special creată pentru a lupta împotriva bacteriilor din placă și pentru stimularea gingiilor. Elixir Cool Detox cu extract de cocos și cărbune are în componență un mix din extracte naturale, activată de tehnologia de răcorire Fresh FX. Aceasta îndepărtează cu blândețe impuritățile și oferă o senzație de răcorire îndelungată.
Ce îmi place la aceste produse este că oferă o curățare delicată, formulele lor fiind potrivite mai ales pentru dinții & gingiile sensibile. Ce am observat diferit la aceste paste de dinți este că nu au acea aromă intensă, caracteristică produselor de acest fel, ci după periaj rămâne doar un feeling fresh. Consistența lor este una destul de gumoasă, iar experiența utilizării lor este cumva diferită, însă într-un mod plăcut. Aceste produse au apărut deja pe piața de la noi, le găsiți în toate drogheriile dm 😃

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

Lasă un răspuns