Pregatiri pentru sezonul estival – iunie în dm ⛱️

Parcă mai ieri era Februarie, cu ploi și vreme rece, iar acum, parcă am clipit și a venit vara. Sunt entuziasmată că în sfârșit trăiesc cea mai frumoasă perioadă din an, întrucât eu iubesc vara și cred că tot anul trăiesc cu gândul la ea. Chiar dacă soarele și căldura mare nu sunt prietenii mei, am eu metodele mele de a le tolera cu brio și de a mă simți bine.
În acest sezon cel mai bine este să te hidratezi, să încerci tot felul de băuturi răcoritoare (precum fresh-uri, limonade, sucuri de fructe și smoothie-uri naturale), pentru a te simți mai fresh. Nu uita nici de pielea ta, care are nevoie de atenția ta și în acest sezon și, tocmai de aceea, asigură-te că-i identifici toate nevoile.
În fiecare an și în special vara vorbesc aici pe blog despre protecția solară. Astfel, aici pe blog vei regăsi cel puțin 10 articole în care tratez acest subiect mai pe larg, iar tot acolo vei regăsi diverse recomandări. Anul acesta m-am gândit să încep puțin altfel, întrucât și eu fac parte din acea categorie de oameni care se bronzează foarte greu, întrucât pielea mea sensibilă se arde, nu se colorează.
Nu sunt adepta bronzului la solar sau a tratamentelor de lux, ci prefer lucrurile mai simple și mai puțin nocive pe termen lung. Zilele trecute am fost la redeschiderea drogheriei dm din mall-ul Sun Plaza și am descoperit o mulțime de produse faine, printre care și gama completă de produse cu protecție solară sau perfecte pentru vară. Totodată, mi-au făcut cu ochiul și loțiunile autobronzante, despre care am tot auzit numai lucruri bune.
Pentru început, am zis să încerc un șervețel autobronzant, pe care să îl folosesc pe corp. Am luat două bucăți, pentru a mă asigura că nu duc lipsă de produs chiar în timpul procedurii. Mă așteptam ca șervețelul să fie maro (evident), însă este exact ca unul normal. Acesta pare să aibă mai mult produs, ca o spumă, iar aplicat pe piele, ca și cum ai șterge-o, aceasta capătă un luciu. Inițial am avut impresia că lasă o peliculă grasă & lipicioasă, însă aceasta a dispărut rapid. Cred că această metodă este ok pe termen scurt, pentru o zi/ seară când vrei să ieși în oraș și să pară cât de cât că te-ai bronzat puțin. Chiar mi se pare super ok.
Înainte de utilizarea celui de-al doilea produs, o spumă autobronzantă din gama Sun Dance, marcă proprie dm, am epilat zona respectivă în prealabil, am folosit un scrub, am șters-o și abia apoi am aplicat spuma. Înainte de utilizare, flaconul trebuie agitat, pentru ca lichidul din interior să se transforme în spumă. Aceasta este albă, nu maro cum m-aș fi așteptat și nu are acel parfum aromat al cremelor cu SPF. Sincer, chiar îmi place acest aspect. Poate că după primele 2-3 utilizări nu se vor vedea diferențe la nivelul culorii pielii, însă aplicată pe o perioadă mai îndelungată, se vor vedea rezultate. Oricum, pielea capătă o strălucire și devine mai netedă.
Cum mereu îmi simt pielea obosită după expunerea la soare, am considerat oportun să achiziționez și o loțiune after sun, tot din gama Sun Dance, marcă proprie dm. Acest produs hidratează și calmează pielea, asigurându-i îngrijirea de care are nevoie. Consider că un astfel de produs este esențial, chiar dacă ai folosit produse cu spf înainte. Acesta are total altă misiune 🙂
M-am bucurat să găsesc în dm-ul de acolo și această cremă de față de la Balea, marcă proprie dm, din gama Med, special creată pentru tenul sensibil. Am citit multe review-uri despre acest produs, mai ales pe site-urile din Germania, care îl lăudau pentru ingredientele sale super ok mai ales pentru tensul sensibil. Am încercat-o o singură dată până acum, îmi place că este lejeră și intră imediat în piele. Urmează să o folosesc și zilele viitoare, pentru că mi se pare fresh și nu încarcă tenul – exact ce îmi doresc în acest sezon.
Toate produsele menționate se găsesc exclusiv în dm, fiind din mărcile sale proprii. Sunt curioasă dacă tu știai de aceste produse, care dintre ele te tentează și ce consideri util de aici 🙂

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

Lasă un răspuns