Spring inspired makeup 🌸

Fiecare machiaj transmite o emoție, o stare, o poveste, evidențiind o parte din tine. Fiecare anotimp are frumusețea sa, însă când vine vorba de prezența naturii, cred că primăvara este cea mai specială. De data aceasta, în articolul de astăzi, am lăsat florile de primăvară să mă inspire și am conturat un machiaj de sezon.

În ultime perioadă am optat pentru machiaje mai puțin complexe, mai spontane, axate nu pe detaliile acestuia, ci pe aspecte precum: rezistența sa, aspectul tenului, finish-ul final. Cu siguranță îmi dai dreptate: degeaba ai un look deosebit, dacă nu persistă și arată impecabil pe tot parcursul zilei. Astfel că, în acest articol vei găsi câteva sfaturi utile în vederea obținerii unui machiaj primăvăratic de efect, care să reziste întreaga zi.

1- Optează mereu pentru baza de machiaj

Fie că vorbim despre machiajul tenului, fie de cel al ochilor, o bază este must have. Poți opta pentru un produs cremos sau chiar pentru unul spray, pentru a te asigura că întregul look va rezista întreaga zi. Dacă m-ai întreba pe mine, eu prefer mai întâi aplicarea unei baze tip creamă, înainte să pun fondul de ten, iar apoi revin cu un spray de fixare. Pentru machiajul ochilor folosesc mereu fie corector sau fard cremos, iar fardurile se văd inedit. Pont: dacă îți dorești să obții o nuanță mai deschisă/luminoasă pe pleoapă, asigură-te că folosești o bază de culoare albă sau nude.

2- Alege un look natural

Chiar dacă adori un ten bine conturat, lasă-te surprinsă de frumusețea inegalabilă a unui ten natural, care radiază! Poți opta pentru un iluminator, fie pudră sau lichid, pe care să-l distribui foarte bine. Eu efectiv ador cum se vede acesta în bătaia razelor de soare, iar în fotografii e magic!

3- Less is more

Renunță la fondul de ten cu care te-ai obișnuit, încearcă un bb cream sau un cc cream. Renunță și la linia de tuș sau culorile nude, optează pentru farduri colorate, mai ales pentru cele roz sau pastelate, care să-ți lumineze tenul. Eu am descoperit de curând această paletă minunată de la Makeup Revolution, inspirată de serialul Friends. Cred că este perfectă pentru acest sezon, mai ales datorită fardurilor sale sidefate, care se văd minunat.
Indiferent de machiajul pe care îl alegi, asigură-te ca aceasta îți dă o stare de bine și te ajută să fii cea mai bună versiune a ta! 💖

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

Lasă un răspuns