Expert în cadouri – Valentine’s Day Gift Guide

Valentine’s Day, pe lângă aspectele comerciale și toate glumele, ironiile și criticile la adresa acestei sărbători, reprezintă (încă) un moment sau o șansă de a-i arăta (încă o dată) persoanei de lângă tine cât de mult înseamnă și cât de mult o apreciezi. Cred că de cele mai multe ori ne afundăm în realitatea cotidiană și ne stresăm cu diverse aspecte, în fond uitând să ne gândim de fapt la ceea ce ne face fericiți, împliniți și totodată să simțim frumusețea vieții. Fie că serbezi această zi, fie că nu, un dar pentru persoana iubită va fi mereu binevenit și cu siguranță îi va aduce o mare bucurie.
În fiecare an am scris și publicat articole pe această temă, unde am dat idei de cadouri pentru îndrăgostiți, alături de propriile preferințe. Anul acesta doresc să fac totul într-o manieră mai autentică, întrucât doresc să vă spun cum aleg eu cadourile, de ce aspecte țin cont și de ce de fiecare dată acele cadouri sunt foarte apreciate. Pot spune că în acest caz există o rețetă a cadoului perfect, care vă permite apoi să vă intitulați expert în cadouri.

Similar campaniilor pe care le tot vedem în online, totul pornește de la identificarea unei probleme sau unei nevoi. Analizăm situația, vedem ce se potrivește, ce avem nevoie și în final acționăm. Bineînțeles, vom avea în vedere persoana căreia îi facem cadoul, bugetul pe care îl avem la dispoziție, precum și timpul în care ne încadrăm pentru achiziția cadoului respectiv. Poate că sună tehnic și complicat, însă mecanismul e simplu, logic și rațional. Iar ca să vă faceți o idee mai clară despre ce vreau să spun, voi atașa aici un exemplu, pe care l-am văzut la Notino și care mi s-a părut extrem de util:
Aici eu am selectat opțiunea de cadouri de Valentine’s day pentru el. Ce mi se pare util este faptul că poți face o selecție atât pentru persoana căreia dorești să-i oferi cadoul, precum și bugetul și categoria de produse. Bineînțeles, ai și opțiunea de a selecta opțiunea de cadouri de Valentine’s Day pentru ea. Astfel, câștigi și mai mult timp, datorită acestei selecții personalizate și te asiguri că te încadrezi în bugetul propus. În plus, dacă ne referim la Notino – livrarea se face foarte repede și, în plus, are și magazine fizice în București. În ultima perioadă, de foarte multe ori s-a întâmplat să plasez comanda seara, iar a doua zi la prânz să primesc mesaj că pot merge să o ridic. Iar acest aspect e minunat.
Sunt sigură că vor exista persoane care vor spune: dar de ce să aleg un anumit produs cosmetic sau un set? Și voi expune un exemplu concret, din propria experiență. Eu de multe ori aleg să comand produse de la Notino, tocmai de aceea comand și cadouri de acolo pe care să le ofer celor dragi. Acum ceva timp eram la limită cu un cadou pentru prietenul meu și nu aveam idee ce să-i dăruiesc. Astfel că, am început un proces de analiză (cum am spus mai sus) și m-am raportat la nevoile lui. Am observat că apa de la robinet este extrem de dură și are tendința să usuce pielea. Eu folosesc deja produse de îngrijire, el mai rar. Având în vedere faptul că el avea și barbă, m-am gândit că i-ar prinde bine un set cu astfel de produse, care să conțină o cremă de față, un ulei pentru barbă, o pomadă pentru stilizarea acesteia, un pieptăn și o foarfecă pentru ajustarea firelor rebele. Practic era un set complet, pe care l-am găsit la Notino. Care credeți că a fost reacția prietenului meu? Cadoul nu numai că i-a plăcut, ci a fost și foarte util. Aici găsiți o serie de seturi cu produse faine:
Și încă un lucru care mi s-a părut foarte fain: posibilitatea de a transforma cadoul într-o adevărată experiență inedită, datorită serviciilor de mai jos, care îți permit să faci un cadou mai personal, care să placă în adevăratul sens al cuvântului:
P.S: aceste servicii sunt disponibile pe site-ul Notino
Contează extrem de mult și modul în care oferiți cadoul și nu mă refer doar la ambalaj în sine, ci la moment. Eu mereu încerc să creez o atmosferă puțin mai festivă, să mă pregătesc, să mă aranjez, să creez un cadru mai special – iar toate acestea evidențiază faptul că mă implic și îmi pasă.
Nu uitați că aceste cadouri materiale ar trebui acompaniate de lucruri care nu sunt fizice sau care se pot cumpăra. Oferiți-le din timpul vostru celor dragi, arătați-le cât de mult înseamnă pentru voi, aveți grijă să-i ajutați, ascultați și înțelegeți, pentru că, de cele mai multe ori, acestea sunt lucrurile care contează cu adevărat. de aici vine și ideea unui cadou perfect, analizându-le nevoile, dorințele și fiindu-le lor mereu alături.
Poate că acest articol nu a oferit doar sugestii explicite de cadouri, ci și modalități prin care puteți face fericită persoana de lângă voi, aprinzând acel beculeț în urma căruia știți exact ce aveți de făcut.
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

10 gânduri despre “Expert în cadouri – Valentine’s Day Gift Guide

  1. Ce util mi se pare ca au optiunea de a lesecta persoana care i faci cadou si bugetul! Nu cred ca am mai vazut asa pana acum! Merci de pont 🙂

  2. Hei, imi place maxim cum ai descris intreg procesul si sa stii ca si eu ma folosit acest mecanism de data aceasta. Chiar e logic si util. Multumesc!

  3. Mi-ai dat niste idei grozave de cadouri. Dar pot sa dau comanda la notino online si sa or idic din magazin? Sau cum se procedeaza?

Lasă un răspuns