Decembrie în dm & goana după cadouri de Crăciun

Când ne gândim la Decembrie, ne gândim instant la cadouri, sărbători și momente de bucurie. Ne gândim la momentul acela când suntem în căutare de cadouri pentru cei dragi, la acel entuziasm care ne determină să fim creativi, cu dorința de a impresiona. Magia Crăciunului îți umple sufletul cu bucurie și îți redă acea speranță că totul va fi bine.
După cum bine știți deja, eu am început goana după cadouri încă de prin Noiembrie, pentru a fi sigură că găsesc ceea ce doresc să dăruiesc celor dragi. Bineînțeles, între timp am descoperit alte lucruri minunate, unele chiar irezistibile, de la care nu mi-am putut lua gândul. Acest lucru s-a întâmplat mai ales când am fost în dm, mai exact în cel din Promenada Mall – București. Și să vă spun un secret: acest mall este foarte puțin frecventat. În mod obișnuit acolo merg cei care lucrează în zonă, însă acum cu pandemia și lucrul de acasă, acum e destul de liber. Eu mereu am găsit în acest mall ceea ce în altele nu găseam (mai ales când era vorba de mărimi mici), mai ales acum. La fel s-a întâmplat și cu produsele din dm, căci aici am găsit o mulțime de lucruri faine. În plus, angajații mi s-au părut foarte amabili și săritori. Nu uitați că găsiți acest dm la -1 în Promenada Mall 🙂
Pentru că atmosfera mi s-a părut una drăguță și festivă, am realizat chiar și un clip. Mi-a plăcut foarte mult că am găsit cadouri diverse, versatile, pentru familie, prieteni, rude. Practic, în dm am găsit tot ce mi-a trebuit:
@voxofvanity

Goana după ultimele cadouri de Crăciun. Tu te-ai pregătit? 📍DM Promenada Mall

♬ sunet original – Vox of Vanity

Pe la începutul lui Decembrie am fost cu mama mea în dm (nu doar în magazinele de rochii de femei) și am petrecut foarte mult timp în magazin, asta mai ales pentru că am observat un stand cu produse de bucătărie, cu tematică de Crăciun. De acolo mi-am luat o mulțime de ustensile de gătit, foarte utile, precum un vas pentru topirea ciocolatei pe bain marie. Am luat forme pentru brioșe, pentru turtă dulce, un tel, o planșetă pentru aluat, o sită pentru a cerne făina și muuulte altele pe care probabil le-ați văzut deja pe Instagram la mine.
@voxofvanity

#dmhaul #dmromania #craciun #cadouridecraciun #shopping #mall #decoration

♬ All I Want For Christmas Is You – Mariah Carey

Vă las aici și câteva fotografii cu alte produse minunate care mi-au atras atenția:
Și cum tot vă spuneam de ustensilele de bucătrie pe care le-am luat din dm, am spus să vă arăt și ce am gătit pentru Crăciun. Ei bine, nu voi prezenta chiar tot, ci ceva de care sunt tare mândră. Am făcut acest tort, cu multă ciocolată, cu glazură de ciocolată și… cremă de ciocolată cu migdale caramelizate. Ce să mai… curcubeu pe cerul gurii:
Voi ce pregătiri faceți de sărbători? Cum le veți petrece? 🙂
Sărbători binecuvântate!❤️
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

8 gânduri despre “Decembrie în dm & goana după cadouri de Crăciun

  1. Am luat și eu câteva lucruri de Craciun din dm, sarbatorile acestea vor fi in cadru restrans, timp pentru odihna pentru că ne asteapta un an greu.

Lasă un răspuns