New season, new me – o noua schimbare de look la salonul Pure Glee

Femeile sunt ființe complexe, de multe ori nehotărâte, dar totodată sigure pe ele… asta până se contrazic din nou. Eu, de multe ori, îmi spun că prefer părul lung, că țin la lungimea acestuia, ca peste câteva zile să mă surprind zicând că îmi doresc să-l mai tund („căci e prea lung”). Și sunt sigură că toate femeile se regăsesc în această situație. Ne plac schimbările de look, vrem mereu să fim cea mai bună versiune a noastră și, parcă, o schimbare de look chiar ajută în acest sens.
Știți deja că eu sunt adepta părului lung, iar atunci când vine vorba de o schimbare, mereu aș alege să-mi fac balayage. Pe parcursul timpului am optat pentru această tehnică, schimbând doar culorile. Cum nu m-am dezis de această preferință acum, pe final de an, am ales să-mi fac o nouă schimbare la păr și am mers, desigur, tot pe balayage. De data aceasta am ales să mai renunț la lungime, întrucât vreau ca părul meu să fie sănătos și să arate și bine. În plus, părul meu crește foarte repede, deci nu am o problemă cu acest aspect.
La recomandarea unei prietene am ales salonul Pure Glee, situat în apropierea mall-ului Plaza România – București. Adresa exactă este: Intrarea Silistraru, București 061344. În această perioadă sunt foarte multe persoane sceptice când vine vorba de alegerea unui salon – și le dau dreptate. Sfatul meu este, ca înainte de a alege un salon, să vă documentați referitor la existența normelor și măsurilor de siguranță aplicate. Eu am întrebat de acest aspect încă de la început, iar întreaga mea experiență la salon s-a desfășurat impecabil. Toate persoanele din salon purtau mască, iar acesta era foarte curat. Pentru mine contează extrem de mult aceste aspecte, iar lipsa lor îmi creează un mega dinsconfort.
Părul meu era destul de „agresat” pentru a-l decolora de la rădăcină până la vârfuri, așa că am optat pentru varianta mai puțin distructivă pentru acesta: doar vopsire. Bineînțeles, am renunțat și la câtiva cm, astfel ca părul să arate sănătos și să uit, măcar pentru o perioadă, de vârfurile despicate. Cum îți dai seama că este timpul pentru un tuns? Ei bine, vezi cum părul tău se încurcă mult mai des, observi șuvițe rebele, care parcă se despart de întreg și totodată parcă nu mai vezi acel luciu chiar dacă aplici diverse tratamente.
Întreaga procedură pentru noul look a durat în jur de 3 ore. Sincer, mă așteptam să dureze mai mult, însă timpul trece repede atunci când te simți bine sau faci lucruri care îți plac. Atmosfera de la salon este una foarte caldă, iar doamnele de acolo sunt foarte prietenoase. Pe mine m-a vopsit dna. Nicoleta, iar pe tot parcursul procesului am discutat diverse lucruri, iar totul a fost relaxant și plăcut. Contează foarte mult ca persoanele de la salon să fie empatice și să-ți dea o stare bună, în care să te simți degajată. Pe tot parcursul procedurii am discutat cu dânsa și i-am arătat ce îmi doresc, i-am povestit despre părul meu și de schimbările pe care tot i le-am făcut. Este extrem de important să fie o astfel de comunicare pentru a se ajunge la rezultatul dorit.
Mi-am dorit un blond rece, spre alb, însă părul meu destul de deteriorat și vopsit constant, parcă nu a permis acest lucru. Sau mai bine zis, nu din prima încercare. Astfel că, nuanța nu este chiar acel alb, ci un blond platinat cu accente cenușii. Însă, cu toate acestea, părul meu arată foarte frumos și sunt mulțumită de rezultat. Las aici clasicele fotografii cu before & after:
Salonul Pure Glee oferă multiple servicii, la prețuri foarte avantajoase. Printre aceste servicii se numără: extensii de gene, pensat sprâncene, tratamente faciale, coafor, cosmetică, manichiură, pedichiură, masaj, etc. Mi se pare foarte fain faptul că acest salon practic oferă toate serviciile de care ai nevoie, astfel că nu mai este nevoie să mergi în altă parte. De asemenea, personalul este amabil și politicos. Când am fost la salon am întâlnit-o și pe manageră (dna. Mirabela), o persoană foarte deschisă, zâmbitoare și amabilă.
Cât timp am așteptat ca vopseaua să acționeze, am reușit să fac și câteva fotografii, pentru a vă arăta mai bine cum este salonul. Mai menționez și faptul că acesta este nou, deschis în cursul anului acestuia:
După ce am plecat de la salon am apucat să fac și câteva poze în lumină naturală. Se pare că a ținut (cât de cât) vremea cu mine, așadar iată rezultatul:
Cum ți se pare noul meu look? Ai și tu pasiunea pentru balayage? Preferi părul lung sau scurt? Lasă-mi răspunsul tău în secțiunea de comentarii 🙂

 

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

7 gânduri despre “New season, new me – o noua schimbare de look la salonul Pure Glee

Lasă un răspuns