Pregătiri pentru luna cadourilor 🎄

Sărbătorile vin cu pași repezi, iar cea mai frumoasă perioadă din an parcă bate la ușă. Simt deja emoțiile premergătoare acestor sărbători și devin foarte entuziasmată atunci când este vorba despre activitățile specifice. Nimic nu se compară cu emoția de a dărui, de a-i face fericiți pe cei dragi. Pentru că în final, asta este bucuria noastră. 🙂
În fiecare an propun aici pe blog idei inedite de cadouri, astfel că deja a devenit o tradiție pentru mine să scriu acest articol. Anul acesta am început goana după cadouri încă de prin noiembrie, atât pentru că eram foarte entuziasmată, cât și pentru faptul că am prins și reduceri tentante la produsele pe care le aveam de ceva timp în wishlist. Ca în fiecare an, cumpăr de la Notino parfumurile care mi-au atras atenția, alături de alte produse de beauty care abia au apărut pe piață.
Anul acesta cei de la Notino ne vin în ajutor, iar eu am găsit pe blogul lor un articol cu top parfumuri bărbătești din 2020. Bineînțeles, de pe această listă nu putea să lipsească parfumul Versace Eros – pe care eu una îl ador! Este atât de elegant, iar în sezonul rece parcă izul său devine și mai puternic. Dacă mă întrebați pe mine, acesta ar fi cadoul perfect pentru EL, pe care să-l oferiți cadou de Crăciun.

Bineînțeles, există și un articol cu top parfumuri pentru femei, de unde vă puteți inspira în legatură cu acel cadou pe care doriți să-l oferiți acelei prezențe feminine din viața voastră – mamă, soră, prietenă. Bineînțeles, dacă m-ați întreba pe mine, eu aș alege Armani Sì Passione, întrucât este unul dintre parfumurile mele preferate. Totodată, o altă recomandare ar fi noul parfum Lancôme Idôle L’Intense – despre care am tot vorbit atât pe blog, cât și pe Instagram.

Totodată, găsiți la Notino o mulțime de idei de cadouri, iar ce mi se pare foarte fain este că puteți opta atât pentru gravarea unui produs comandat (de ex: parfum), cât și de a ambala cadou anumite produse. Totodată, au diverse oferte tentante și extra reduceri.

Acum mă gândeam că nu ar strica să comand și pentru cei dragi și câteva seturi cu mai multe produse. Tu ce spui? Ești adepta cadourilor cu produse selectate de tine sau preferi seturile cadou? 🙂
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

11 gânduri despre “Pregătiri pentru luna cadourilor 🎄

  1. Parfumurile se dăruiesc dor persoanelor pe care le cunoşti foarte bine, altfel, va fi un eşec. Cum cel mai cunoscut om este cel de lângă tine, recomandările tale şi Notino mă vor ajuta să -mi fac iubitul fericit.
    Mulţumesc!

  2. Notino este sursa mea de cadouri 🙂 Imi place ca au atat seturi cu parfumuri, cat si cu cosmetice, atat pentru femei, dar si pentru barbati 😀

Lasă un răspuns