Black Friday 🛒 2020: Best Deals & Less is better – Otter.ro

Cu toții asociem fiecărei luni o semnificație diferită. Când spui martie – te gândești la mărțișor; când zici decembrie – îți amintești de magia sărbătorilor de iarnă; iar când spui noiembrie – te gândești la… Black Friday. Reduceri, promoții și tot felul de reclame atrăgătoare, care te determină să mai faci încă o achiziție. Dar de câte lucruri ai nevoie cu adevărat? Generează acelea fericirea? Măcar îți răspund unor nevoi?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Fericirea înseamnă să te bucuri de libertate în stilul tău unic. Ea se conturează la fiecare pas, atunci când te simți bine în pielea ta, având mereu o stare de confort. Este atunci când răspunzi propriilor nevoi, știind care sunt acestea✨. De Black Friday, când toate business-urile îndeamnă la consumerism, @otter.ro te îndeamnă să-ți cumperi #DoarCeAiNevoie, propunând o campanie inedită: Less is better. Sigur ți-ai dorit măcar o dată încălțări 👢 calitative de la ei, iar acum e momentul să profiți de Best Deals (cu cele mai bune prețuri de pe piață). Când? Vineri, 13 noiembrie, pe otter.ro/BlackFriday 🛒 Descoperă peste 4000 de modele de articole de încălțăminte, marochinărie și accesorii la un preț tentant. De asemenea, poți afla mai multe detalii despre această campanie în cel mai recent articol de pe blogul meu. Link în bio ❤️ ________________________________ #BlackFriday #Sale #LessIsBetter #Ad

O postare distribuită de VOX OF VANITY (@voxofvanity) pe

În mod obișnuit, toate brandurile îndeamnă la consumerism. Și asta mai ales de Black Friday. Unele au promoții care merită, iar altele… cresc prețurile artificial. În contextul de față chiar trebuie să analizăm foarte bine fiecare investiție, fie că este vorba de resurse materiale, fie de timp. Este important să-ți cunoști nevoile, întocmindu-ți o listă clară cu ce îți trebuie cu adevărat. Totodată, comercialul face parte din viața noastră și propune lucruri care chiar ne ajută cu adevărat. Depinde de noi ce alegem, dacă respectivele lucruri sunt capcane sau binecuvântări.
Anul acesta de Black Friday, cei de la Otter te îndeamnă să-ți cumperi #DoarCeAiNevoie, propunând o campanie inedită: Less is better. Sigur ți-ai dorit măcar o dată încălțări calitative de la ei, însă poate ai amânat momentul achiziției din diverse motive. Eu personal investesc mereu în lucruri de calitate, iar încălțările sunt cele mai importante. Prefer să plătesc un preț mai mare, dar să știu că mă simt confortabil și că încălțările respective mă reprezintă.
Vineri, pe 13 noiembrie, cei de la Otter au reduceri considerabile, chiar cu cele mai bune prețuri de pe piață, plasate în contextul Best Deals. Acum este momentul să profiți de prețurile tentante, de la peste 4000 de modele de articole de încălțăminte, marochinărie și accesorii. Un sfat în acest sens ar fi abonarea la newsletter-ul lor, pentru a primi instant informații & alerte referitoare la promoții. Totodată, cei de la Otter asigură un stoc de peste 210000 de produse cu preț redus, cu cele mai bune promoții la modele de pantofi Epica, Nike, Otter, Pepe Jeans, Geox, Skechers etc. De asemenea, ei garantează livrarea a peste 95% din comenzi până pe 20 noiembrie.

Se spune că încălțările potrivite te duc în locurile unde trebuie să fii. Iar eu am simțit asta pe pielea mea, prin reversul acestei zicale. Astfel, că port încălțări comode și calitative este o nevoie pe care mereu o am în vedere. În general trebuie să ne gândim la nevoile noastre și să alegem lucrurile care ne aduc un real folos și care chiar ne ajută.
Spo la cumpărături inteligente, care să vă mulțumească pe termen lung! ❤️

 

10 gânduri despre “Black Friday 🛒 2020: Best Deals & Less is better – Otter.ro

  1. Cum era vorba aia: sunt prea sarac sa-mi permit scump. Cam asta este situatia actuala din tara, cu toate ca sunt putine brandurile caroa chiar le pasa de problemele oamenilor. de Black Friday numai campanii peste campanii, cu tot felul de reduceri neadevarate… Clar trebuie sa ne cumparam doar ce avem nevoie, nu se stie ce va fi.

    1. Exact, conteaza sa selectam ceea ce avem nevoie. Ttotodata, comercialul face parte din viata noastra si ne ofera ce avem nevoie. Conteaza cum selectam noi mai departe 🙂

  2. Mi-a placut adata de mult clipul tau, cum ai filmat, cum ai vorbit… tot! Ce sa mai! Si s-a potrivit si atat de bine mesajul campaniei. Si eu voi fi cu ochii pe otter 🙂

  3. Mie mereu mi-a placut brandul otter – cred ca sunt cativa ani buni de cand in fiecare an (si mai ales iarna) imi cumpar incaltari de la ei. Poate ca nu sunt neaparat cele mai noi sau elegante modele dar sunt practice, comode, nu se strica repede. Si cred ca asta conteaza cand iti alegi o pereche de incaltari. Eu sincer iti zic ca nu cred in black friday si in toate strategiile de marketing, dar campania lor chiar este de bun simt si potrivita nevoilor de acum.

Lasă un răspuns