New Haul – FemmeLuxe 👗👕👖

Dacă acum marea majoritate a activităților pe care le realizam în pandemie s-au schimbat destul de mult, pot spune că unul dintre ele totuși a rămas același: shopping-ul online. Deși magazinele s-au deschis, prefer totuși, pentru siguranța mea, să comand online, mai ales pentru că salvez mai mult timp, găsesc mai multe mărimi și uneori chiar și prețurile sunt mai accesibile.
Dacă mă urmăriți de mai mult timp ați văzut că pe la începutul anului am descoperit site-ul Femme Luxe, de pe care comand foarte des. Îmi place că au lucruri drăguțe, accesibile la preț (+ promoții tentante), mărimile se potrivesc, iar comanda ajunge neașteptat de repede, în ultima perioadă venind prin curier direct acasă. Veți vedea că de data aceasta am abordat mai multe stiluri și chiar sunt curioasă cum vi se par.
Mi-am dat seama că nu am nici o pereche de pantaloni de culoare roșie, astfel că atunci când am văzut acest set mi-am spus că e musai să-l cumpăr. Ambele piese sunt dintr-un material foarte lejer, cumva elastic și mă simt foarte confortabil purtându-le. Aș spune că acest set nu este neapărat stilul meu, însă sunt mereu deschisă să încerc și lucruri & stiluri noi.
Mi-am mai dorit un trening dintr-un material moale și iată-l! În plus, are o nuanță foarte frumoasă de crem-nude, care se vede minunat. Ambele piese sunt lejere și cu toate că par cam nepotrivite pentru această vreme, credeți-mă că în serile de vară sunt perfecte! Am avut ocazia să-l port zilele trecute la munte și m-am simțit foarte bine în el 🙂
Despre tricouri pot spune doar atât: oricât de multe aș avea, niciodată nu sunt suficiente! Ambele sunt dintr-un bumbac calitativ, îmi vin foarte bine și arată trendy. Primul tricou cu mov este oversized, îmi place că vine mai lejer și chiar am observat că prefer mai mult tricourile de acest gen în ultima perioadă. Cel de-al doilea a fost ales, bineînțeles, din pricina mesajului. Dar și pentru că este versatil și totodată arată elegant în unele combinații.
Deși este prezentată într-un mod foarte senzual, provocator și elegant pe site, această rochie o prefer într-o combinație lejeră, preferând chiar să o port prin casă. Este foarte fină, lejeră și chiar răcoroasă, plus că aproape nici nu se simte pe corp. Nu contează stilul unui articol vestimentar, tu singură îl poți inventa. Nu știu dacă este neapărat cea mai bună opțiune de a fi purtată prin casă, casual, însă eu așa am simțit. Și cât de bine mă face să mă simt 🙂
Totodată, cum în ultima vreme am făcut câteva sesiuni de workout acasă, îmi mai doresc, din categoria Joggers, o pereche de pantaloni sport, cu talie înaltă și totodată lejeri, într-o nuanță interesantă, pe care să-i combin cu un tricou cu mesaj amuzant din categoria T shirts. Sau poate, de ce nu, ceva din categoria Loungewear, un set complet, format din hanorac & pantaloni – căci n-ar fi o idee rea, în plus ar fi și mai ok ca preț.

Ție care articol îți place cel mai mult? 🙂

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

6 gânduri despre “New Haul – FemmeLuxe 👗👕👖

Lasă un răspuns