#CleaningGoodies din DM

În ultima perioadă mi-am propus să nu mai fac shopping impulsiv și să-mi iau doar ceea ce îmi trebuie. Astfel că, dacă înainte îmi cumpăram zeci de produse cosmetice pe care nu le foloseam, ori doar le încercam, mi-am spus să fiu mai rațională și să evit să fac risipă. De exemplu, de fiecare dată când mergeam în DM petreceam zeci de minute la rafturile de cosmetice, analizând ofertele pe care le au, căci mai mereu au diverse promoții speciale, cu prețuri foarte atractive. Odată stabilit acest obiectiv, am descoperit și alte produse, nu doar pe cele de beauty, ci unele foarte utile pentru casă.
Într-un articol trecut vorbeam despre produse din DM care mi-au salvat hainele, iar pentru că multe dintre voi mi-ați scris că vă plac articolele de acest gen, am decis să mai abordez această temă. Pe lângă faptul că acest magazin este foarte aproape de mine, îmi place că găsesc produse de calitate, la prețuri foarte bune. Iar aici mă refer în mod special la produsele din marca proprie. Luna aceasta am observat că au avut diverse promoții, plecând de la o tematică aniversară a brandului Denk mit, cu produse de curățenie.
Mai întâi am descoperit acest detergent care este depozitat într-o cutie metalică, în formă de mașină de spălat. În interiorul ei se afla o pungă de detergent pentru rufe, cu un parfum foarte fresh. Îmi place că această cutie este foarte practică și pot depozita în ea detergentul pentru hăinuțe. Prețul acesteia a fost de 18 lei, iar detergentul este foarte eficient, mai ales pentru rufele colorate. Curăță eficient, dar totodată delicat.
Totodată, am optat și pentru cumpărarea unui detergent lichid, cu un parfum floral. Am hăinuțe mai subțiri, în nuanțe mai pretențioase, iar pentru acestea aleg să folosesc acest detergent lichid. Îmi place că după folosirea sa hăinuțele sunt moi și fine la atingere, iar parfumul se păstrează destul de mult.
Aveam nevoie și de un detergent pentru vase, iar acesta m-a atras întrucât avea cadou acel burețel în formă de inimă. Trebuie să recunosc, toate produsele menționate m-au atras din punct de vedere vizual, iar calitatea lor m-a convins să le folosesc frecvent. Acest detergent curăță eficient vasele, face destul de multă spumă și îmi place că nu îmi usucă mâinile, cum fac alte produse de acest gen.
Aveam nevoie și de un săpun lichid pentru mâini, însă nu am putut alege doar unul, așa că m-am întors cu acestea două. Primul are o aromă boemă de piersici și este foarte fresh, lăsând un parfum delicat, iar cel de-al doilea are parfum de bujori! Deși ador aceste flori, nu pot spune care aromă îmi place mai mult. Prefer aceste săpunuri lichide de la Balea (marcă proprie DM), pentru că nu îmi exfoliază pielea, chiar dacă mă spăl extrem de des pe mâini. Să mai menționez că au un preț foarte avantajos? În plus, au ambalaje tare drăguțe și parcă mă binedispun de fiecare dată când le văd:

Tu ce produse minune ai descoperit în dm? Ai încercat vreun produs din cele menționate aici? 😀

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

12 gânduri despre “#CleaningGoodies din DM

  1. Îmi plac tot mai mult articolele de acest gen! Mi-am cumpărat prodsele despre care ai scris în articolul trecut, iar detergentuul acela pentru rufele negre e suuper bun! Recomandă în continuare, eu cumpăr tot :*

  2. Citind si articolul tau trecut cu produsele pentru haine, deja mi-am facut o lista luunga! Nu stiam ca sunt bune aceste produse, nu mai auzisem de ele, mai ales ca nu se gasesc oriunde. Abia dupa mi-am dat seama ca ai scris ca sunt marca proprie. Oricum, ma bucr tare mult ca le-am descoperit! 🙂

  3. Ce produse dragalase! Sa stii ca prin intermediul tau am deschis si eu ochii spre alte produse, nu doar catre cosmetice :)) Mi se pare fain detergentul acela in cutie, oare mai gasesc? L-ai luat acum mult timp?

Lasă un răspuns