But first, feel comfy 🏘️ FemmeLuxe HAUL

Cum în ultima perioadă am tot stat acasă și am avut diverse lucruri de făcut, m-am gândit că ar fi o idee foarte bună să-mi comand și câteva haine mai casual, care să-mi oferte confortul necesar. Nu știu cum sunteți voi, însă eu sunt extrem de friguroasă, astfel că, uneori, chiar dacă este vară și afară sunt peste 30 de grade, mie în casă îmi este frig. Astfel că nu obișnuiesc să port pantaloni scurți sau tricouri, ci prefer colanții cu bluzele lungi.
Cum sunt mare fană a magazinului online FemmeLuxe, am căutat acolo câteva hăinuțe care să mi se potrivească, iar faptul că ajung foarte repede prin curier, direct din UK, m-a făcut să nu mai stau pe gânduri. În caz că doriți să vă luați ceva de pe acest site, găsiți la mine pe blog și alte articole unde vă prezint ce mi-am achiziționat de pe acest site.
Cum spuneam, de data aceasta am optat pentru hăinuțe casual, în care să mă simt bine. Comanda a ajuns la fix, căci imediat după au urmat acele săptămâni ploioase și hăinuțele au fost perfecte! Totodată, au prețuri foarte bune, hăinuțele arată ca în fotografiile de pe site, iar mărimile chiar se potrivesc.
Cum de mult timp îmi doream un trening, cu bluză și pantaloni, am zis că e momentul să-mi cumpăr. Am optat pentru două seturi de acest gen, iar primul, cel cu gri, este extrem de drăguț. Îmi place foarte mult modelul bluzei, este cumva peplum și se vede frumos. Pantalonii sunt puțini cam strâmți și nu îmi vin atât de bine, în sensul că mă cam strâng.
Am mai optat pentru un trening negru, încât arată versatil și poate fi purtat și la ieșirile mai casual. Atât bluza cât și pantalonii sunt piese vestimentare basic, simple, foarte comode și arată drăguț. Nu sunt lucruri care te dau pe spate, însă repet, mi-am dorit hăinuțe comode, de stat în casă.
Mi-am dorit și o pereche de pantaloni cargo, care să fie comozi și se pare că i-am găsit pe aceștia. Trebuie să recunosc, în talie îmi sunt cam mari, însă cu ajutorul unei curele pot rezolva această problemă. Nu sunt ei neapărat de stat în casă, însă sunt utili de purtat atunci când vine cineva în vizită și nu vreau să fiu nici prea elegantă, nici prea casual.
Ultimul articol comandat este acest body sclipitor, care arată interesant. L-aș purta fie cu o fustă, fie cu pantaloni de trening, cu talie înaltă. Voiam să-l fotografiez în combinație cu pantalonii cargo, însă este destul de decoltat și doresc să păstrez o anumită decență în acest sens.
Astfel, cum în ultima vreme am făcut câteva sesiuni de workout acasă, îmi mai doresc, din categoria Joggers, o pereche de pantaloni sport, cu talie înaltă și totodată lejeri, într-o nuanță interesantă, pe care să-i combin cu un tricou cu mesaj amuzant din categoria T shirts. Sau poate, de ce nu, ceva din categoria rochii de femei sau Loungewear, un set complet, format din hanorac & pantaloni – căci n-ar fi o idee rea, în plus ar fi și mai ok ca preț.

fe224493-c928-4684-af3e-d5cdce4a00a4

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

6 gânduri despre “But first, feel comfy 🏘️ FemmeLuxe HAUL

Lasă un răspuns