5 produse din dm care mi-au salvat hainele 👚

O fashionistă adevărată își dorește mereu cele mai frumoase haine. Însă nu doar în sensul shopping addict, ci efectiv să știe cum să aibă grijă de hainele ei pentru ca acestea să arate mereu frumos, exact ca în ziua în care le-a cumpărat. În articolul de astăzi voi vorbi despre 5 produse din dm, de la brandul Denk mitmarcă proprie dm, care, de-a lungul timpului, efectiv mi-au salvat hăinuțele, ajutându-le să-și păstreze culoarea și totodată să arate impecabil.
Dacă aș face un inventar al tuturor hainelor mele din garderobă, aș constata că aproximativ 50% dintre ele sunt negre. Într-adevăr, prefer această nuanță întrucât este universal avantajoasă pentru orice tip de siluetă, iar în foarte multe combinații arată elegant, modern, chic. Ce detest însă este atunci când hainele negre își pierd din culoare și par a fi vechi sau neîngrijite, în mod special blugii, pe care încercam să-i spăl cât mai rar posibil. În ultima perioadă nu m-am mai confruntat cu aceste probleme, căci am găsit în drogeria dm un detergent special pentru rufele negre, cel din fotografie, care este un produs minune! Nu numai că are o aromă foarte plăcută, ci curăță foarte bine hainele negre, fără a le deteriora culoarea! Din contră, nuanța de negru intens se păstrează, hăinuțele arătând ulterior ca noi-nouțe! Ce îmi place și mai mult este faptul că acest produs este și foarte accesibil ca preț, eu găsindu-l undeva la prețul de 13 lei, iar cantitatea de produs ajunge pentru cel puțin 40 de spălări, în funcție de cantitatea pe care o folosiți.
De câte ori ți s-a întâmplat să pui la spălat mai multe haine colorate, iar după ai observat că s-au transferat anumite culori pe diverse haine? Ei bine, mie mi s-a întâmplat de foarte multe ori, mai ales în cazul tricourilor care îmi plăceau foarte mult. Între timp am descoperit tot la dm niște șervețele speciale pentru spălarea hainelor, șervețele care opresc culorile care migrează, împiedicând astfel pătrunderea lor în alte haine care sunt în momentul respectiv în mașina de spălat. În plus, aceste șervețele costă până în 10 lei și sunt 24 de bucăți în pachet. Din câte am văzut, există și o cutie mai mare, cu un număr mai mare de bucăți. Aceste șervețele nu numai că mi-au salvat anumite haine, ci și m-a ajutat să reduc consumul de apă. Cum? Simplu. Înainte grupam hainele de spălat în funcție de culoare și nu le amestecam. Astfel, eram nevoită să pun câte un ciclu de spălare, chiar dacă erau foarte puține haine. Acum nu mai fac acest lucru, nu mai țin cont de culoare, căci aceste șervețele își fac treaba super bine.
Totuși, din experiențele anteriorare, unele tricouri sau lenejria de culoare albă au căpătat tente de roz, mov sau roșu din cauza unor haine colorate. Mă gândeam că trebuie să renunț la ele, însă am observat la dm pliculețe cu o soluție ce promite albirea hainelor pătate cu alte culori. Mi s-a părut foarte fain că au și cantități mici, cum ar fi aceste pliculețe, astfel că nu sunt nevoită să dau mai mulți bani pentru un produs mai mare, pe care oricum nu-l folosesc frecvent. Un big like și pentru acest produs:
Vara ador să port cămășuțe albe, chiar din in, care arată foarte feminin și totodată sunt răcoroase. Problema este însă că se murdăresc extrem de repede, iar dacă le spăl prea des intră la apă și după nu le mai pot purta. Cumva am rezvolat această problemă, căci am descoperit un produs destinat unei curățări aplicate, în sensul că pot elimina pata local, fără a fi nevoie să pun la spălat haina respectivă. Produsul de mai jos îl găsiți tot la dm și îmi place că în capăt are o perie care curăță foarte bine petele, fără a deteriora materialul:
Articolele vestimentare din materiale fine și subțiri mi-au dat mereu bătăi de cap. De obicei acestea sunt și cele care se șifonează extrem de ușor și nu arată chiar ok. Acum ceva timp m-am decis să-mi cumpăr un fier de călcat cu aburi, unul vertical, portabil, pe care să-l iau cu mine oriunde merg. A fost o idee foarte bună chiar! Însă știți și voi, hainele pe care le călcăm, fără a fi spălate în prealabil, nu au un iz prea plăcut… Ei bine, tot la dm am descoperit apă specială pentru fierul de călcat cu aburi, produs care contribuie și la călcarea mai ușoară a hainelor, oferindu-le totodată o aromă fresh, de proaspăt spălat:
Cu aceste produse reușesc să am grijă de hainele mele, păstrându-le mereu culorile vii și arătând astfel ca în prima zi în care le-am cumpărat. Din punctul meu de vedere, sunt produse care nu trebuie să lipsească din casă, toate fiind foarte utile, time saving și… unde mai pui că au și prețuri foarte mici?
Toate aceste produse se găsesc în orice drogerie dm, Denk mit fiind marcă proprie dm. Sunt curioasă voi ce produse de la acest brand ați încercat sau ce plănuiți să încercați?
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

18 gânduri despre “5 produse din dm care mi-au salvat hainele 👚

  1. ce faina e apa asta pentru fierul de calcat! ma tenteaza sa iau si eu. si eu folosesc servetele anti transfer, dar uite ca ma convingi sa incerc si detergentul pentru haine negre. si la mine predomina culoarea asta

  2. Produsele de la acest brand nu le-am incercat inca. Si eu folosesc apa speciala pentru fierul de calcat. Mi se pare esentiala.

  3. Vaai cate produse salvatoare si utile! Servetelele colour catchers le am si eu luate de curand. Inca ma joc cu ele. 🙈 Sunt super curioasa de restul recomandarilor!!! Pe toate le voi lua!!

  4. Pana acum nu am folosit decat cosmetice de la ei. Sunt curioasa sa incerc ultimele 2 produse care m-ar ajuta ceva mai mult la calcatul rufelor

  5. Pana acum nu am folosit nimic de la ei, insa cele prezentate de tine mi-au atras atentia si le voi cauta cat de curand.

Lasă un răspuns