Home Glam with Keune Satin Oil 💇

Ce mi-aș mai putea dori de la părul meu când acesta este lung și drept? Ei bine, să nu fie tern, despicat și uscat.
În această perioadă mi-am propus să am mai multă grijă de mine, iar ce mă bucură cel mai mult este faptul că am reușit acest lucru. Am avut grijă de pielea mea, de ten și mi-am răsfățat părul cu produse profesionale de la Keune, din gama Satin Oil. Ca o mică paranteză, îmi amintesc și acum că prima dată când m-am vopsit am optat pentru vopseaua de păr de la Keune, la recomandarea hairstylistei mele, datorită ingredientelor sale safe, care nu distrug firul de păr, ci din contra. Și așa a început totul, de acolo apetitul pentru părul proaspăt vopsit și implicit o nuanță intensă & atrăgătoare.
Gama Satin Oil de la Keune propune o tehnologie bifazică unică: hrănire & strălucire. Formula de avangardă înglobează o serie de uleiuri ce penetrează în profunzime straturile firului de păr, hidratându-l. Selecția unică de ulei de yangu, monoi, migdale dulci, maracuja și papaya nu numai că oferă stralucire de invidiat firului de păr, ci și îl rehidratează din interior.
Pentru că zilele acestea mi-am fost propriul stilist, mi-am răsfățat părul cu șamponul, masca, precum și uleiul miraculos din gama Satin Oil de la Keune. Și să le iau pe rând, să vă prezint aceste produse:
Acest șampon este ideal pentru părul lipsit de strălucire și evident, uscat. Formula sa delicată transformă părul într-unul sănătos și foarte mătăsos. Are o aromă deosebită, luxury, care durează până la următoarea spălare. Fiind un șampon care promite hidratare, ai spune că acesta va încărca firul de păr, acesta rămânând fără volum. Nimic mai greșit, ori cel puțin nu în cazul acestui produs. Acest șampon curăță delicat părul, este blând cu scalpul și îi conferă strălucirea aceea de păr proaspăt vopsit. După folosirea continuă a acestuia, părul devine strălucitor și hrănit în profunzime, din interior către exterior, fiind fortifiat și hidratat.
Părul meu drept și subțire mai prezintă și alte dezavantaje, cum ar fi faptul că se încurcă extrem de repede. Ei bine, acest aspect poate fi evitat prin folosirea unei măști eficiente, care să hidrateze părul și să prevină încurcarea sa. Această mască intens hidratantă și hrănitoare reprezintă răsfățul suprem pentru părul subțire! Fiecare șuviță este tratată și revitalizată din interior, iar rezultatul este pe masură: păr incredibil de matasos, strălucitor și ușor de pieptănat.
Cireașa de pe tort este acest ulei/tratament miraculos, care cu siguranță este printre cele mai eficiente dintre toate pe care le-am încercat până acum. Are ingrediente valoroase, fiind un cocktail de uleiuri prețioase, care ajută părul să-și recâștige vitalitatea. Eu îl aplic pe lungimea părului, folosindu-l fie în combinație cu masca, fie aplicat pe părul umed. Este nevoie de o cantitate extrem de mică, una-două picături, întrucât este foarte concentrat. Mai sunt momente când îmi simt părul uscat, iar atunci aplic o pompiță din acest produs, iar acesta redevine strălucitor și hidratat.
Aceste produse m-au ajutat să îmi răsfăț părul, un răsfăț de mult așteptat, care mi-a îngrijit părul agresat și terorizat de toate produsele de styling & ondulator. Sunt produse pe care neapărat trebuie să le încercați măcar o dată, iar rezultatul vă va convinge ❤️
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

18 gânduri despre “Home Glam with Keune Satin Oil 💇

  1. Hmmm, m-ai cucerit cu gama asta de la primul cuvânt!
    mi-ar plăcea să-l încerc, să-l am.
    Mulțumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns