Cosmetice BIO de la BIOCART 🌿

Acum ceva timp, în cadrul unui eveniment organizat de DM România, am avut plăcerea să descopăr BioCart. Fiind atrasă și mereu interesată de noile apariții pe bază de ingrediente naturale, BioCart mi-a atras atenția instant, căci comercializează produse cosmetice și de îngrijire personală BIO, dorind să readucă în viața oamenilor darul naturii. Datorită BioCart am descoperit atunci un deodorant bio, cu ingrediente foarte ok și safe, fără aluminiu, alcool sau alte substanțe are car putea dăuna pielii sensibile. Recent am plasat o comandă la ei pe site, întrucât chiar dacă o parte din produsele lor de găsesc în drogheriile dm, pe site sunt gamele întregi de produse, deci implicit veți descoperi mai multe acolo.
Minimum waste, infinite beauty
Cum tot am început să povestesc despre deodorantul minune, zic să continui tot cu el. Este vorba despre brandul BIOBAZA, în portofoliul căruia se regăsesc deodorante eficiente, cu ingrediente ok, bio și bineînțeles, sigure. Prima variantă pe care o încercasem era cu extract de lavandă, avea o aromă fresh, delicată și rezista destul de bine. Pentru rezultate optime, eu vă recomand să folosiți acest produs chiar de 2-3 ori pe zi, când simțiți nevoia, întrucât fiind un deodorant natural, persistența lui este puțin mai scăzută decât a celor obișnuite. Pe mine nu mă deranjează acest aspect, prefer mai degrabă să-mi știu pielea în siguranță, fără a risca inutil. De data aceasta mi-am comandat două variante: cea pure nature și cea cu spring flowers. În ultima vreme am folosit doar acest deodorant și nu mai am probleme cu axila iritată.
Brandul AYUMI îl descoperisem tot în dm, văzând o loțiune de corp cu rozmarin. De data aceasta am fost tentată să încerc un șampon dedicat scalpului cu tendință de îngrășare, întrucât în ultima perioadă mă tot confrunt cu această ”problemă”. Știu că șampoanele dedicate acestui tip de scalp au în general tot felul de suflați și ingrediente care cresc sensibilitatea părului și tocmai de aceea m-am ferit de ele. Am ales acest șampon cu Neem & Moringa, alte extracte din plante și uleiuri esențiale. Are o aromă naturală și este potrivit chiar și pentru scalpul sensibil. Neem-ul, extractul de frunze de urzică și uleiul din frunze de Arbore de Ceai din compoziția sa ajută în echilibrarea producției de sebum din foliculii de păr, iar uleiul de Argan și cel de seminșe de Moringa redau hidratarea și vitalitatea părului. Acesta se va simți revigorat și mai sănătos cu ajutorul acestui mix ayurvedic.
Un produs pe care eu îl iau mereu cu mine este balsamul multifuncțional de la Dr. PawPaw. Practic este un balsam colorat, care se poate folosi atât pentru hidratarea buzelor (se găsește în mai multe culori), a cuticulelor, a pielii, pe post de blush și chiar ca bază pentru fard. Până acum aveam varianta transparentă, iar acum am fost tentată să o încerc și cea cea portocalie. Este un produs care nu trebuie să lipsească din geantă! În continuare, cum tot este situația actuală, de nelipsit este și gelul antibacterial, iar eu am optat pentru un produs cu extract de arbore de ceai. Acest dezinfectant pentru mâini este mai delicat și îmi place că nu usucă pielea.

Toate aceste produse le găsiți pe site-ul BioCart, unde mereu au diverse oferte promoționale și prețuri speciale. Sunt curioasă dacă până acum ați încercat vreun produs din cele menționate, ori dacă ață descoperit un produs minune care v-a plăcut de pe acest site. Te invit în secțiunea de comentarii 🙂
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

10 gânduri despre “Cosmetice BIO de la BIOCART 🌿

Lasă un răspuns