Glitter Smokey Eye & Lioele Super Gold Snail BB Cream Review

În ultima vreme foloseam ca fond de ten doar pe cel de la Lancome, Teind Idole Ultra Wear, întrucât tenul meu sensibil & uscat refuza orice alt produs de acest gen. Sinceră să fiu, mă cam plictisisem de el și nu pot spune că e cel mai bun fond de ten pe care l-am încercat, însă în acel moment era cel mai potrivit. Ce mi-a plăcut la el era faptul că arăta natural pe ten, era fresh, iar ingredientele sale erau mai mult decât ok și safe. Pe de altă parte, mi-aș fi dorit un fond de ten cu o acoperire mai mare (măcar medie), iar acesta nu ajuta în acest sens. Era perioada în care începea toată nebunia cu pandemia & carantina, deci cumva am fost în imposibilitatea de a-mi achiziționa un fond de ten potrivit.

Salvarea mea a venit însă de la MakeupShop, căci am descoperit un produs de care m-am îndrăgostit instant: BB Cream-ul Lioele Super Gold Snail. Mai întâi i-am verificat ingredientele și am descoperit că este potrivit tenului sensibil & uscat, pentru ca mai apoi să-l aplic pe ten și să observ cât de frumos arată. M-a surprins plăcut, iar de atunci l-am folosit la fiecare machiaj pe care l-am realizat.
Acest BB Cream vine în două variante de culoare (Natural Beige și Warm Beige), fiind disponibil pe MakeupShop. Este un produs revoluționar, premium, formula sa conținând extract de secreție de melc & particule de aur, ce calmează, vindecă și regenerează pielea într-un mod natural. Nu este un simplu BB Cream, ci totodată un produs cu proprietăți de îngrijire a pielii. Extractul de melc stimulează procesele naturale de regenerare a pielii și dizolvă celulele moarte. Ingredientul patentat denumit Moist24 ce conține un complex de hidratare intensă si extracte de Mourera Fluviatilis hrănesc pielea și o hidratează în profunzime, în timp ce extractul de Centella Asiatica o protejează de acțiunea factorilor de mediu dăunători.

Acesta conferă un look fresh, care face ca tenul să capete un glow aparte, iar acoperirea sa este una medie – însă oricum, mai mare decât a fondului de ten de la Lancome, despre care am scris mai sus. Pe lângă atributele menționate, acest produs oferă și protecție solară, cu factor de protecție 50 (SPF 50+ / PA+++), ce blochează peste 99% din radiațiile dăunătoare UVA și UVB. Practic este un produs must have, mai ales începând cu acest sezon. Pentru mine este BB Cream-ul pe care l-aș lua cu mine în orice vacanță/ ieșire, pentru că tenul meu va arăta impecabil.

Totodată, mei veridic decât ceea ce am scris este look-ul pe care l-am realizat, folosind pe ten Super Gold Snail BB Cream. Am optat pentru un mild smokey eye, cu puțin glitter, iar rezultatul final îmi place extrem de mult și consider că mă reprezintă. Pentru a vedea toate produsele folosite în vederea realizării acestui machiaj, vă invit să mă urmăriți și pe Instagram, căci acolo voi detalia ceea ce am folosit. Fotografiile realizate nu sunt editate, cred că nici nu au nevoie de vreun retuș, întrucât machiajul este unul impecabil.

Ai încercat acest BB Cream? Dar alte produse de la Lioele? Cum ți se pare look-ul? 🙂
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

17 gânduri despre “Glitter Smokey Eye & Lioele Super Gold Snail BB Cream Review

  1. De multă vreme mă tot gândesc și răzgândesc dacă să îmi cumpăr un BB Cream de la Lioele. Am auzit că este foarte bun, că se adaptează nuanțelor tenurilor, etc, dar totuși nu mi-am luat unul. Încă! 🙂

  2. Foarte fain machiajul tau. Iti pune trasaturile in evidenta. Nu am incercat nimic de la Lioele, dar voi incepe fix cu bb cream-ul asta.

  3. Te prinde bine acest machiaj usor dramatic. Bine…cred ca la cat esti de frumoasa te prinde bine orice machiaj! N-am folosit pana acum acest BB

Lasă un răspuns