Produse cu iz exotic din dm 🌴

Jurnal de carantină, ziua 123456….
Cu gândul la un loc exotic, mă amăgesc cu un pahar de mojito și apoi cu o baie cu iz tropical. Simt că vara este tot mai aproape, iar dorul de străbătut orașul în lung și-n lat este tot mai apăsător. Îmi limpezesc mintea, încerc să mă relaxez, să nu mă stresez și să îmi tot spun: cu cât ne protejăm mai mult, cu atât ieșim mai repede, iar situația aceasta se va termina.
În această perioadă mi-am redescoperit latura creativă și am tot implementat-o: fie că a fost vorba de machiaj, fie de gătit sau chiar de… decorat! Ba chiar și prin fotografiile pe care le realizez îmi doresc să transmit un vibe pozitiv, exotic, cu iz de relaxare. Între timp mi-am și format o colecție cu produse ce îmi aduc vara în casă, alături de un vibe exotic, ce mă duce instant cu gândul la mare, plajă și nisip fierbinte:
Toate aceste minunății se găsesc în drogeriile dm din toată țara, iar aromele lor sunt de vis! Voi începe cu probabil cel mai adorabil lucru din fotografie: bomba de baie în formă de cupcake, cu aromă de pepene! Arată foarte drăguț, poate fi cadoul perfect și, mai mult de atât, poate fi răsfățul perfect pentru acea zi monotonă, în care timpul părea că s-a oprit în loc.
Bineînțeles, întregul ritual exotic trebuie completat cu un gel de duș pe măsură, iar în cazul de față eu îmi răsfăț pielea cu o aromă în stil pacific vibes! Pe lângă ambalajul foarte colorat și vesel, acest gel de duș de la Balea, marcă proprie dm, este foarte fin, cremos, iar aroma lui este foarte relaxantă, cumva mistică, dar totodată fresh. Este în ediție limitată, are ingrediente foarte ok și sincer îmi doresc să descopăr și celelalte arome, pentru a simți vara pe pielea mea, chiar dacă stau în casă 🙂
Înainte să înceapă toată nebunia am descoperit în dm, tot de la Balea, o spumă de ras cu aromă de cocos. Asta se întâmpla undeva prin toamnă, căci oriunde plecam pentru mai multe zile, îmi luam și acest produs. Este minunat pentru orice tip de piele, mai ales pentru cea uscată, iar după ras aceasta rămâne foarte catifelată. Aroma de cocos persistă și ceva timp după, fiind un iz delicat, ce se simte timid. Bineînțeles, când l-am revăzut în dm l-am recumpărat. Dacă sunteți în căutarea unui gel de ras foarte plăcut, acesta este 🙂
Ultimul produs exotic din această mini-colecție este o cremă de picioare & călcâie, cu aromă de ananas. Nu știu voi, însă eu mai mereu am pielea extrem de uscată și înainte nu aveam prea mult timp pentru o îngrijire corespunzătoare, din cap până în picioare, iar picioarele… erau îngrijite mai pe fast-forward. Cred că abia acum reușesc să folosesc o cremă de acest gen și chiar să aștept aproximativ 20 de minute, cuminte, fără a fi nevoită să mai fac și alte lucruri iar crema să nu intre în piele. Îmi place că are un flacon practic și ușor, iar pe viitor aș putea chiar să o iau cu mine în geantă când plec într-o (mini) vacanță.
Tu ce produse de la Balea ai încercat și te-au surprins plăcut?
Ce comori ai găsit în dm, de care acum ești mândră? 😀

 

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

11 gânduri despre “Produse cu iz exotic din dm 🌴

  1. De la Balea am folosit doar ceva sapun lichid si stiu ca mi-a placut. Abia astept sa se deschida DM-ul de la noi sa ma mai plimb putin printre rafturi.

Lasă un răspuns