Micile plăceri din carantină – am descoperit Good-Food.ro

În această perioadă dificilă, cel mai mult ne lipsesc întâlnirile cu cei dragi, posibilele experiențe alături de aceștia și, în cele mai multe cazuri, ne este dor de acea experiență gustativă/culinară ce ne deconecta de la cotidian. Fie că este vorba despre cafeaua care te înviora în drum spre muncă, fie că este acea prăjitură cu gust de reverie, ori pur și simplul statul la o terasă sau acele plimbări relaxante- cu toții le simțim și conștientizăm lipsa. Mai mult de atât, au trecut câteva săptămâni de când suntem în această situație și cu siguranță sentimentul incertitudinii vă neliniștește și pe voi.
Cu siguranță, în unele privințe, putem afirma că într-un fel calitatea vieții pe care o trăim a cam scăzut. Poate că unii și-au pierdut definitiv locul de muncă, iar alții sunt foarte aproape de acest impas… Poate că unii deja au resimțit tăierea remunarției lunare, ori sunt pe cale să o facă… Poate unii muncesc mai mult ca înainte și, cu toate astea, se descurcă mult mai greu… Poate că unii acum au destul timp să citească, să gătească, să petreacă timp cu familia sau să se dezvolte într-o anumită direcție. Singura certitudine este că nu avem certitudini. Este o perioadă dificilă, în care trebuie să dăm dovadă de solidaritate, de umanitate, de înțelegere, respect, compasiune și să fim săritori.
După cum era de așteptat, pierderi sunt și vor fi în toate domeniile, însă unele vor fi mai afectate decât altele. Pe lângă tot ceea ce ține de industria de turism, imediat putem vorbi despre restaurante, despre cum planurile lor s-au anulat la fel cum s-au anulat și ale noastre. Doar că vor ele vor experimenta consecințe mai severe – costuri mai mari, și nu numai. Sunt multe branduri care au menționat faptul că, dacă dorim să le susținem, trebuie doar ca în această perioadă să cumpărăm de la ele, pentru că acum au cea mai mare nevoie de noi pentru a supraviețui. Multe business-uri s-au reorientat în acest context, găsind diverse soluții de a fi utile în momentul de față, precum și de a contribui la depășirea acestui impas. Iar un exemplu în acest sens este GoodFood.ro.
GOOD-FOOD.ro este un serviciu marca UNIVERSUM, cel mai mare organizator de evenimente din România, realizat în colaborare cu Lagoo Snagov, locația de evenimente a companiei. În contextul acestor zile, ei au decis să redirecționeze toată expertiza lor de project management, logistică și de hrănire a peste 50.000 de oameni pe an, în a rezolva concomitent două probleme stringente: nevoia unei soluții alimentare pentru autoizolarea unui oraș întreg și siguranța joburilor pentru echipa noastră: „oameni pentru oameni este noua misiune și ne bucură și împlinește ca echipă că putem fi relevanți și de ajutor”.

Publicată de GOOD-FOOD.ro pe Joi, 19 martie 2020

De Good-Food.ro am aflat dintr-o reclamă de pe Instagram. Am intrat pe site-ul lor, mi-a plăcut cum arăta, am observat că au meniuri pe zile & săptămâni, chiar în 3 variante disponibile, iar felurile de mâncare – foarte diversificate, chiar un adevărat răsfăț culinar. Nu știu cum sunteți voi, însă eu nici înainte nu prea consumam fast-food, decât foarte rar. Acest lucru nu s-a schimbat nici acum, tocmai de aceea prefer să-mi gătesc. Însă sunt acele zile sau chiar săptămâni, când efectiv nu am timp de nimic din cauza task-urilor pe care trebuie să le rezolv. Și atunci recurg la a-mi comanda ceva de mâncare. Chiar și așa, prefer un preparat sănătos, poate chiar ceva inedit, cu un anumit specific și un gust savuros.
Mi-a plăcut mult inițiativa celor de la Good-Food.ro, am fost tentată să degust ceva de la ei, iar ei s-au oferit să mă ajute în această privință. Îmi place că poți comanda fie un meniu pentru o zi, meniu care începe de la 45 de lei (cel Standard și cel Vegetarian – de post; iar cel Gourmet – 55 lei), fie pe toată săptămâna. Eu am optat pentru meniul Standard, la care, pentru doar 45 de lei, am primit mâncare de prânz și pentru cină, după cum urmează: pentru prânz am avut ciorbă de perișoare (felul 1) și chifteluțe marinate cu Spatzle și salată de spanac (felul 2); iar pentru cină am avut tocăniță de ardei și mămăliguță, plus o felie de chec cu migdale.

Good-Food.ro – Vox of Vanity

Acel moment când ți-e dor de ieșirile în oraș, precum și de o experiență pe placul papilelor gustative, dar ești în carantină… Poți improviza cu propria cină fancy acasă, pe propriul balcon! Asta alături de experiența culinară exemplară de la GOOD-FOOD.ro <3 Indiferent de meniul ales, te bucuri de mâncare delicioasă, proaspătă, diversificată, livrată în condiții sigure și… la un preț mai mult decât accesibil! Mai multe detalii aici pe blog:https://voxofvanity.com/2020/04/10/micile-placeri-din-carantina-am-descoperit-good-food-ro/ #StayHome , #StaySafe & order #GoodFood 🙂

Publicată de Vox of Vanity pe Vineri, 10 aprilie 2020

Încă de când am accesat site-ul lor am observat că au o rubrică specială, dedicată modalității în care ei își iau măsurile de protecție pentru ca mâncarea să fie servită în condiții optime și sigure. Când mi-a fost adusă cutia cu meniul zilei, domnul de la livrare era îmbrăcat corespunzător, purtând un echipament de protecție, iar cutia, la rândul ei, era împachetată într-un ambalaj special, exact cum se observă și din clipul de mai jos:

Procesul de livrare

Echipa de livrare beneficiază de echipamente de protecție pe întregul proces de distribuție, iar mașinile de transport sunt dezinfectate astfel încât să se evite orice posibilă contaminare. În felul acesta, ne asigurăm că mâncarea ajunge la tine în stare perfectă. 👨‍🍳

Publicată de GOOD-FOOD.ro pe Vineri, 27 martie 2020

Încă de când am deschis cutia cu bunătăți, am simțit aroma aceea a bucatelor proaspete, similară cu aroma din bucătăria de la casa părintească. Mâncarea bună are o savoare aparte, iar dacă mai este și diversificată – ce pot cere mai mult? Bineînțeles, ingredientele de calitate se simt, exact așa fiind și în cazul felurilor de mâncare de la Good-Food.ro. După părerea mea, porțiile sunt medii, însă chiar sățioase, iar faptul că în fiecare zi și implicit în fiecare săptămână este un alt meniu, mi se pare grozav! Prețul de 45 de lei este o nimica toată pentru calitatea produselor primite și merită pe deplin acest deal!
Iar pentru a diversifica activitățile de zi cu zi, am făcut o cină romantică pe balcon, care a arătat fix ca într-un restaurant select, cu view, elegant și bucate pe măsură. Bineînțeles, nu putea lipsi un pahar de vin, căci îmi aduce aminte de festivalul vinului care a avut loc la Lagoo Snagov (locația unse se prepară meniurile Good-Food.ro. Bineînțeles, felurile de mâncare mi-au plăcut și cu siguranță voi mai comanda de la ei!

d7337528-c4c8-4d5a-85bb-d8105af518e6b1fee6ee-b070-4294-8b25-830876cdbbe540d23d4c-9b6f-4061-9ac6-bf7ba9d52a6e23e61b9b-2971-4d89-b7f7-55be78c4e6bd74dc69e5-5ec1-4d22-8c97-5ec17394841ab86cc4a0-e9e4-41fe-896f-50ad3e032f65443bd81e-eca5-4461-a424-2dcb8b17fd7507af7f62-46af-4648-bd69-269666577bce

Depinde doar de noi cum gestionăm trăirile din această perioadă și ce alegem să facem. Este important să investim în noi, învățând, acordându-ne timp, relaxându-ne și fiind alături de cei dragi chiar și la modul virtual. Este important să-i ajutăm pe ceilalți, inclusiv și acele business-uri pe care le îndrăgim, precum și pe cele pe care le descoperim! 🙂
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

13 gânduri despre “Micile plăceri din carantină – am descoperit Good-Food.ro

    1. Mulțumesc pentru feedback, Anamaria! M-am gandit si la varianta cu farfuriile, insa am vrut sa prezint exact experienta mea cu meniul de la Good Food. Nu vreau sa creez asteptari gresite 🙂

  1. Foarte apetisant arat Iar ideea este foarte bună. De ce să nu ne facem bucurii și în aceste vremuri, chiar acasă la noi. Mă bucur că ai împărtășit cu noi experiența ta.
    Mulțumesc!

Lasă un răspuns