Unboxing bunătăți Sweeteria & batoane Bounty HomeMade

Relația mea cu zahărul a ajuns într-un punct foarte interesant. De câteva luni am renunțat în a-mi mai cumpăra dulciuri, de orice fel, încercând pe cât posibil să-l evit, întrucât simt că nu-mi face bine. Însă sinceră să fiu, am mai trișat puțin, am mâncat câteva dulciuri primite, dar, cu toate astea, am realizat ceva: dulciurile din comerț și cele din magazine nu mă mai atrag, cel puțin momentan. Simt că au un gust artificial și sunt pline de zahăr. De asta în ultima perioadă am început să gătesc foarte des, nu numai mâncare ca atare, ci și tot felul de dulciuri. Am gătit lava cake, tartă cu limes, negresă, chec, brioșe, prăjitură kinder felie de lapte, ștrudele cu mere și… batoane bounty fară zahăr! Și da, e posibil! Plus că sunt mult mai bune decât cele din comerț 🙂
Și totuși, ce fac când am poftă de ceva dulce și nu am prea mult timp la dispoziție? Ei bine, mărturisesc că în ultima perioadă un ajutor de nădejde mi-au fost bunătățile fără zahăr de la Sweeteria, de care, sinceră să fiu, am devenit cam dependentă! Asta mai ales de batoanele lor de cereale cu cacao (+ Calciu, +Magneziu)! Și totuși dacă nu au zahăr, ce le face dulci? Ei bine, au în compoziție un îndulcitor natural, sănătos, cu extract din frunze de Stevia Rebaudiana, care are o aromă inedită! Despre produsele Sweeteria v-am tot vorbit, știți deja că îmi plac foarte mult, iar acum se găsesc și în magazinele DM Drogerie Markt!
Brandul Sweeteria a împlinit 3 ani de când reprezintă cea mai bună soluție pentru momentele de dulce! Sweeteria este primul laborator din Romania care produce dulciuri exclusiv pe baza de indulcitori naturali de cea mai buna calitate, pentru toti aceia care pun sanatatea proprie si a familiei in topul prioritatilor. Acesta a devenit laboratorul alchimistului modern, in care vei gasi produsele preferate in forme inedite, lucrate manual, cu migala si atentie pentru detaliu, in serie limitata, ceea ce asigura un flux continuu al procesului si, implicit, o prospetime permanenta a acestora. Dorim sa redeschidem optiunile tuturor catre o lume cu gusturi noi, reinventate si autentice, in care noi si sanatatea noastra si a familiei noastre este prioritara.
Iar aici vă prezint câteva dintre bunătățile cu care m-a răsfățat în ultima perioadă:

50fe62e7-dc44-426c-a6bd-3d98a78fbc1142010609-03f1-4d24-89ac-40d1bd384eb824c45a02-f22a-483b-b2dd-3700e7a61d05

Și dacă tot v-am făcut poftă de batoane Bounty făcute în casă, naturale, sănătoase și mult mai bune decât cele obișnuite, iată și rețeta aici:
Dacă veți căuta rețete de batoane Bounty, veți observa că acea cremă din interior necesită lapte condensat. Din proprie experiență știu că laptele condensat nu se găsește peste tot, tocmai de aceea vă ofer o alternativă cu care ăuteți să îl înlocuiți. Așadar, iată ingredientele:

b7c5efc7-ddc9-4898-bfa7-b14de916af79055eed38-56f2-4ac2-94b0-03f00f9a7b12

Pentru compoziția din interior:

  • 200 ml frișcă lichidă
  • 120 gr îndulcitor natural Dulcișor de la Sweeteria
  • 90 gr unt
  • 240 gr fulgi de cocos
  • esență de vanilie

Glazura

  • 250g ciocolată – un pachet cu bănuți din ciocolată Sweeteria
  • 15 gr unt
Pentru început, punem o crăticioară pe foc, unde adăugăm frișca lichidă, untul, îndulcitorul și esența de vanilie, după care mixăm totul și apoi lăsăm compoziția la foc mediu, timp de aproximativ 15 minute. După care, adăugăm fulgii de cocos, dăm totul la foc mic și mixăm încet și constant pentru aproximativ 10 minute, până când compoziția este bine închegată. În continuare, punem compoziția obținută într-o tavă medie:

Modelați compoziția, astfel încât să aibă o formă dreptunghiulară, precum cea din fotografia de mai sus, iar mai apoi lăsați tava la frigider pentru cel puțin o oră. După tot acest timp, puteți scoate tava de la frigider, tăiați compoziția în batoane și începem partea a doua. Pentru glazură topim cele 250 gr de ciocolată, alături de unt, fie la cuptorul cu microunde, fie pe baie de aburi. În continuare, nu ne rămâne de făcut decât să scufundăm fiecare baton în ciocolata topită, iar apoi să îl așezăm înapoi în tavă, cu o mică distanță între următărul. După ce terminați și această procedură, este recomandat să lăsați batoanele la frigider câteva ore sau chiar pe parcursul nopții, pentru ca ciocolata să se întărească.

150dab02-6ac0-4d94-8675-3aa10c4b2d7b9df80603-fdf6-4c0e-b87c-852a00a817bb

Aceste Batoane Bounty sunt ușor de făcut, au un gust extrem de bun, chiar mai bun decât cele originale și cu siguranță sunt mult mai sănătoase! La mine nu au rezistat foarte mult timp, pot spune că m-am bucurat destul de repede și s-au terminat instant. Este o rețetă faină, la care îi puteți implica și pe cei mici, iar totul va fi distractiv și util, atât pentru voi, cât și pentru ei.
Sper să încercați atât produsele Sweeteria (dacă nu ați făcut-o deja), cât și rețeta de batoane Bounty! Vă doresc o zi minunată! 🙂
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

9 gânduri despre “Unboxing bunătăți Sweeteria & batoane Bounty HomeMade

  1. Toate arata delicios, iar faptul ca nu conțin zahar le face și mai bune, încerc sa evit pe cât posibil acest ingredient alimentar.. Iar rețeta o voi încerca cât de curând, e simpla și rezultatul foarte bun!

  2. Ah, m-ai făcut să salivez, pardon de salivez!
    Nici nu știu ce aș vrea mai întâi, deoarece toate sunt foarte apetisante.
    Trebuie să iau măsuri urgent.
    mulțumesc!

Lasă un răspuns