Frumusetea inspirata de natura – Alverde by dm

Nu voi începe spunând că ultima perioadă mi-a schimbat cursul vieții într-un stil major, însă pot spune că am devenit mai conștientă de anumite aspecte din viață. Unul dintre ele continuă, mereu, să mă impresioneze: natura, frumusețea sa, puterea sa, capacitatea sa de a sprijini întreaga lume. Tot ce este mai bun, frumos, sigur și natural, provine din natură. Un prim pas a fost să aleg cu grijă ce produse folosesc, să fie eco-friendly, sigure și cu ingrediente naturale, bio & organice; iar următorul pas a fost să-mi regândesc stilul de viață și implicit alimentația.
Despre brandul Alverde din dm v-am mai vorbit și într-un articol trecut, unde v-am prezentat câteva produse de machiaj. Între timp, am intrat în posesia câtorva produse de îngrijire, toate cu ingrediente ok, din plante, realizate din respect pentru natură. Ceea ce îmi place foarte mult la acest brand este faptul că are produse bune, la prețuri foarte accesibile. Și se găsesc în orice dm, fiind o marcă proprie 🙂

Dacă tot stau în casă în această perioadă și am mai mult timp pentru mine, este momentul perfect să am și mai multă grijă de mine și în sfârșit să încerc produsele de răsfăț pentru care înainte nu prea aveam timp. Cum tot nu mai ies în această perioadă, nu mi-am mai vopsit părul, însă am mare grijă de acesta, folosind diverse măști și tratamente. De la Alverde am descoperit această mască reparatoare pentru păr, cu avocado și unt de shea, care promite să ajute părul uscat și deteriorat. Se aplică o cantitate mică pe părul umed, după spălare,  doar pe rădăcini. Pentru ca orice produs de acest gen să-și facă efectul, este nevoie să fie lăsat să acționeze cel puțin 5 minute, iar eu de obicei aștept în jur de 10 minute, pentru a mă bucura din plin după de beneficiile produsului respectiv. Ingredientele naturale ale acestei măști m-au determinat să o aleg, alături de aroma sa parcă de sirop dulce! Aceasta nu conține coloranți, conservanți sau arome sintetice, nici substanțe provenite de la animale, uleiuri minerale sau silicon. Este un produs vegan, care îmi face părul să fie sănătos, iar vârfurile să fie foarte fine. Chiar merită încercat!

Dacă tot suntem la capitolul de îngrijire a părului, am zis să vă arăt acest spray pentru părul degradat și uscat, tot de la Alverde, pe bază de migdale, ulei de argan și soia. La fel ca precedentul, este un produs vegan, iar fiind o variantă spray, este foarte ușor de aplicat. Este leave-in și se poate aplica oricând simțim că părul este aspru sau are nevoie de puțină hidratare. Are o aromă delicioasă de migdale, iar părul meu îl adoră! De obicei, eu îl folosesc când îmi împletesc părul, pe codiță, pentru un efect de strălucire.

Aroma de trandafir, iz ce mi-a marcat copilăria! Ador trandafirii, fiind de fapt florile mele preferate, iar parfumul celor din curtea bunicii mereu mă impresiona. Am descoperit că brandul Alverde are o gamă specială, în ediție limitată, cu aromă de trandafir și norocul meu a fost să găsesc următoarele produse: o apă de trandafiri pentru curățarea tenului și un gel de duș. Apa de trandafir face minuni tenului și îl lasă foarte fresh. Gelul de duș este foarte delicat și efectiv are o aromă de primăvară, cu multe flori și raze de soare.

Produsele achiziționate de mine se găsesc doar în dm, la prețuri foarte accesibile. Dacă le veți zări, neapărat să le cumpărați și să le încercați, pentru că sunt produse foarte faine, eficiente, dar mai ales eco-friendly & vegane. Să ai grijă de natură este foarte simplu! 🙂

Tu ai încercat produsele acestui brand? Dacă da, pe care? Dacă nu, care îți face cu ochiul?
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

16 gânduri despre “Frumusetea inspirata de natura – Alverde by dm

  1. Foarte faine produsele prezentate de tine. Chiar imi pare rau ca in zona mea nu am vreun magazin DM, dar cu prima ocazie, stiu ce voi cumpara.

  2. Imi plac mult produsele Alverde si fac des cumparaturi din Dm, insa acum cel mai apropiat de mine este inchis ……din pacate.

  3. Am folosit cateva produse de la Alverde si mi-au placut, nu le-am recumparat pentru ca o perioada magazinul DM cel mai aproape de mine a fost in renovare.

  4. N-am mai reusit de ceva vreme sa ajung in DM . Este cumva mai departe si cu nebunia aceasta am evitat sa ne deplasam pe distante mai mari…dar o sa ma uit dupa aceste produse imediat ce trece aceasta nebunie.

  5. De la brandul asta nu am incercat inca nimic. Dupa ce trece starea asta de urgenta, trag o fuga in Dm pentru aprovizionare. M-ai facut tare curioasa.

  6. Nu-mi amintesc sa fi încercat ceva de la acest brand, cu toate ca am multe produse din DM. Cele 2 produse pentru par ma tentează. Din păcate eu nu prea agreez mirosul de trandafir (cel puțin, nu cel sintetic)

  7. Imi plac mult produsele din DM si gama Alverde e asa mare!! Am descoperit recent un ulei cu trandafir pentru ten si e super. O sa retin si recomandarile tale!!

Lasă un răspuns