Cel mai bun primer? Iată un produs multifuncțional!

Atunci când vedem un makeup look, îl vedem per total, nu pe bucăți. Decidem că ne place, că arată impecabil, că există un anumit echilibru al culorilor și că mai ales tenul arată perfect. Oare care să fie secretul? Ei bine, pe lângă pregătirea tenului, care implică curățare și hidratare, un rol crucial îl dețin produsele de tip primer, bază pentru machiaj.
Poate că o parte dintre voi nu folosesc bază de machiaj, iar o altă parte preferă doar primer-ul pentru fardul de pleoape. Astăzi vom vorbi despre cât de important este primer-ul, nu doar cel pentru ochi, ci și cel pentru ten în general. De asemenea, un look nu ar fi complet fără un spray de fixare și un produs care să mai împrospăteze, din când în când, întregul machiaj. Dar pare că sunt destul de multe produse, nu? Dar cum ar fi să existe unul multifuncțional? Și ghici ce, chiar există! Iar pentru a pune teoria în practică, voi scrie astăzi despre câteva produse de la NYX, care nu trebuie să vă lipsească din colecția de machiaj.

Eu am tenul uscat. Înainte de a mă machia îmi curăț fața, o hidratez cu o cremă care intră rapid în piele, însă este nevoie de o barieră de protecție între pielea mea și substanțele din machiajul ce urmează. În acest sens, aici intervine o bază pentru machiajul feței, în cazul meu Studio Perfect Primer, de la NYX. Are o textură lejeră, de gel, intră imediat în piele și este nevoie de o cantitate foarte mică de produs. Dacă puneți prea mult produs, s-ar putea ca aceasta să nu fie uniform, să se adune, să lase „neprotejate” unele zonei ale feței, iar fondul de ten să se absoarbă în piele, rămânând zone cu diferențe de culoare și deci obținând un look inestetic. Recunosc, uneori este greu să lucrezi cu un astfel de produs, întrucât depinde foarte mult de calitate & proprietățile acestuia.

Pentru ca fardul de pleoape să reziste, folosesc o bază de machiaj, tot de la NYX, pe care v-am mai prezentat-o în articolele trecute. De asemenea, un al pas important este fixarea machiajului, iar în acest sens folosesc First Base Primer Spray. Îmi place că acesta uniformizează cumva întreg look-ul, iar fondul de ten arată mult mai fresh.
Produsul meu preferat din ultima perioadă, pe care l-am descoperit de curând este Bare With Me Prime-Set-Refresh Multitasking Spray, tot de la NYX. Da, este produsul vedetă din acest articol, întrucât este multifuncțional, acționând ca: primer, fixator și ca refresher pentru întreg look-ul. Mai precis, are următoarele beneficii: prelungește persistența fondului de ten, pregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de ten, rafinează, ajută la prevenirea deshidratării pielii, umple porii, protejează tenul. Din punctul meu de vedere, cel mai mare plus este faptul că este un produs spray, care intră imediat în piele, cu care nu ai cum să dai greș. Eu îl aplic înainte de machiaj, în timpul realizării acestuia, dar și după. Poate veți credea că îmi încarcă tenul sau că machiajul va arăta ciudățel: nimic mai greșit! Din contra, machiajul arată imepcabil, iar tenul meu este extrem de fin! Este un produs pe care pur și simplu îl ador si mă bucur mult că l-am găsit fix când tenul meu avea cea mai mare nevoie.

Îmi place că produsele de la NYX au prețuri decente, ok și acceptabile, iar calitatea lor este notabilă! Vă recomand cu drag aceste produse, pe care le puteți comanda online & safe de la Notino! 🙂
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

17 gânduri despre “Cel mai bun primer? Iată un produs multifuncțional!

  1. Tare ma bucur ca am gasit primer-ul perfect pentru fata, dar si unul pentru ochi, acum va intra in teste un primer nou de ten, de la un brand pe care il ador.

  2. Am tot auzit de produsele Nyx dar nu am reușit să iau nimic.
    Primerul mi se pare foarte bun, l-aș încerca și eu.
    Sper să reușesc de data aceasta!
    Mulțumesc!

  3. Si mie imi plac mult produsele de la Nyx! Primerele acestea imi sunt noi, inca nu le-am incercat! O sa analizez care din ele va fi primul pe care mi-l voi lua!!

Lasă un răspuns