Benefit – worth the hype?

Încă de înainte să-mi deschid blogul am fost pasionată de zona de beauty, fiind mereu la curent cu noile apariții din această nișă. Ce s-a schimbat după ce mi-am deschis blogul? Well, acum 6 ani mai exact, am pornit în această călătorie de frumusețe, în care am expus experiențele mele cu diverse produse, am scris recomandări, sfaturi, încercând să inspir mereu și să livrez un conținut util, care să ajute și să orienteze. Cred că cel mai important lucru pe care l-am învățat în acești ani de blogging este faptul că un produs nu poate fi universal eficient, în sensul că ceva ce mi se potrivește mie, uneia dintre voi este total nepotrivit, inclusiv invers. Nu spun că nu pot fi și excepții, pentru că așa este, experiențele de până acum dovedind și acest aspect. Industria de beauty evoluează în mod continuu și mă bucură să văd o preocupare către produse mai eficiente, cu ingrediente mai ok și diverse întrebuințări.
Despre brandul Benefit am auzit de nenumărate ori, fiind renumit pentru produsele minunate în materie de stilizarea sprâncenelor. În 80% din tutorialele de beauty pe care le urmăream, precum și în articolele pe care le citeam, era imposibil să nu regăsesc vreun produs de la ei. În prezent, la noi în România, produsele acestui brand se regăsesc în Sephora (atât în magazinele fizice, cât și online), iar de curând am observat că sunt prezente (o parte dintre ele) și pe site-ul Notino.
Sinceră să fiu, auzeam mereu păreri pozitive despre produsele brandului Benefit și destul de rar experiențe negative. Totuși, nu fusesem atât de convinsă să le încerc, întrucât în trusa mea de makeup se aflau deja produse care mi se potriveau de minune și parcă nu aș fi renunțat la ele. Asta până într-o zi, când tot vedeam primer-ul de la ei, the POREfessional și citisem că are capacitatea de a umple porii, astfel ca pielea să arate flawless. Nu am rezistat și l-am achiziționat imediat.
Primer-ul The POREfessional de la Benefit este disponibil în două variante, una travel size (7.5ml) și full size (22 ml), cea pe care o am și eu. Practic acest produs reprezintă o bază de machiaj, cu o textură cremoasă & o nuanță de roz pal și cumva cu un finish satinat, care pregătește tenul pentru machiaj, reducând aspectul porilor și făcând ca zona respectivă să fie mai luminoasă și mai netedă. Are o aromă ușoară, delicată, florală, iar produsul intră foarte repede în piele. O cantitate cât un bob de mazăre este mai mult decât suficientă, în caz contrar, riscați ca produsul să se adune și să formeze mici bucățele individuale (ciuciuleți). Este un produs safe, mai ales pentru cele cu pielea sensibilă, care se irită ușor, spunând asta din proprie experiență. Se observă imediat faptul că este un produs calitativ, ce conferă protecție tenului, acționând precum o barieră între ten și machiajul efectiv. Este unul dintre produsele mele preferate și mărturisesc că îl aplic pe ten chiar și atunci când nu urmează să aplica fond de ten, întrucât îmi place foarte mult cum determină tenul meu să arate. Cele care l-ați folosit deja cu siguranță îmi dați dreptate 🙂
Ka-brow este unul dintre cele mai populare produse pentru sprâncene, despre care cu siguranță ai auzit cel puțin o dată. Practic este un gel-cremă, a cărui textură mă duce cumva cu gândul la ceară. Flaconul este extrem de drăguț, iar pensula din dotare este extrem de utilă, întrucât ajută atât la trasarea formei sprâncenelor, cât și la umplerea golurilor existente. Datorită formei sale, ai posibilitatea de a trasa linii precise, chiar dacă nu ești brow expert, trust me! Îmi place că acest produs este disponibil în mai multe nuanțe, chiar și eu am găsit-o pe cea potrivită pentru mine, iar aceasta arată foarte natural. Spre deosebire de alte produse de acest gen, nuanța acestuia nu oxidează în timp și rezistă un timp îndelungat. Eu folosesc Ka Brow pentru look-urile mai glam, când merg la evenimente sau când știu că voi fi plecată toată ziua și nu voi avea timp să-mi retușez machiajul. Faptul că flaconul e destul de micuț, îl face super travel-friendly!
Am lăsat pentru final produsul care m-a cucerit instant, produsul față de care inițial aveam dubii și care mă făcea să mă întreb: oare merită să investesc o sumă de aproape 3 ori mai mare pe un produse care face același lucru cu cel pe care îl am deja? Curiosity killed the cat, so do me. Adevărul este că da, merită! Pentru că, vedeți voi, atunci când descoperim un produs cu adevărat calitativ, învățăm să evaluăm diferit ceea ce am încercat până acum, raportându-ne la un alt etalon. Fără alte introduceri, este vorba despre creionul Goof Proof de la Benefit. Până să îl descopăr, cred că nu am mai avut niciodată vreun creion într-o nuanță atât de asemănătoare cu sprâncenele mele, mai ales care să arate natural. Pe lângă faptul că aspectul în sine al produsului m-a cucerit instant, creionul de la Benefit are o textură cremoasă, este intens, dar totodată natural, are o formă inovativă și îți permite să trasezi linii subțiri și precise, chiar dacă l-ai folosit aproape până la refuz. De asemenea, cel de-al doilea capăt al creionului, reprezintă o periuță pentru stilizarea firelor din sprâncene, cu rol foarte util. practic am un produs 2 în 1, care mă ajută să obțin sprâncenele care mi se potrivesc, care mă definesc.
So, Benefit – worth the hype? Din punctul meu de vedere, da! Sunt produse fără de care nu poți trăi? Asta nu. Sunt produse fără de care nu poți obține un look natural, profi și de invidiat? Aici aș spune că da. Asta pentru că mi se pare imposibil ca după ce încerci aceste produse să nu te convingi de calitatea lor și de beneficiile pe care ele ți le aduc. Rămâne la latitudinea fiecăreia ce produse de makeup alege, însă dacă într-o zi doriți să faceți o investiție așa mai pentru voi, în ceva care să merite, încercați din produsele acestea. Vă veți convinge 🙂

XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

23 de gânduri despre “Benefit – worth the hype?

  1. GoofProof imi place si mie de mor si chiar urmaresc promotiile ca sa mi-l reachizitionez. Pentru ca da, confirm si eu ca este unul dintre creioanele cele mai apropiate ca nuanta de nuanta mea naturala.

  2. Eu investesc mereu in branduri de calitate cand e vorba de produse de make up si ingrijire. Nu m-au dezamagit niciodata si am distrus zvonul ca produsele scumpe nu merita.
    La produsele Benefit ma tot uitam si eu pe Notino, primer-ul cred ca il voi comanda si eu.

  3. Vai cat de bine arata! Ma gandesc si eu de ceve vreme la aceste produse si cred ca le voi lua si eu dupa ce imi termin stocul existent si inceput.

  4. Si eu am multe produse Benefit in rutina si imi plac foarte tare. Mai ales cele pentru sprancene mi se par altceva decat tot ce e pe piata

Lasă un răspuns