Shine all the way – Everpretty Dress

Am încetat să mai urmăresc atât de multe filme odată ce am realizat că viața reală le bate pe oricare. De unde altundeva să se fi inspirat regizorii? Și dacă stau și analizez filmele, parcă nici nu se mai observă acea tendință cu viața monotonă, care se schimbă brusc, fata trece prin dificultăți, dar în cele din urmă găsește persoana potrivită și devine, măcar la nivel imaginativ, o prințesă, iar totul are sens și devine ușor. În viața reală, lucrurile nu stau așa. Pentru că, chiar dacă găsești acel prinț, acel the one, dificultățile vieții nu se încheie acolo.

În ultima perioadă am tot avut parte de diverse situații în care misoginismul unora m-a dezarmat complet. În ultima perioadă am simțit tot mai pregnant cum a fi femeie este sinonim cu a fi incompetentă, fără drept la replică, fără drepturi – asta din perspectiva unor bărbați misogini, bineînțeles. Pentru ei nu contează calitățile tale, competențele confirmate sau ceea ce ești și ce poți face. Nu, pentru ei ești un nimic și deci au dreptul de a-și bate joc de tine, desconsiderându-te.
Eu sunt femeie. Am standardele mele, am valorile mele, am credințele mele. Pentru tot ceea ce am acum am muncit cândva foarte mult, încă o fac și cu siguranță încă o voi face. Pentru mine au primat mereu respectul, bunul simț, cumpătarea, seriozitatea, adevărul și dreptatea. Sunt femeie. Sunt fragilă, delicată și nu mă sfiesc să arăt asta. Pentru că da, aceste aspecte mă definesc.

 

Eu sunt femeie. Ador să port tocuri, să mă machiez, să mă aranjez, să mă simt așa cum îmi doresc. Port rochii elegante, îmi place uneori să ies în evidență, să mă afirm. Îmi place că atunci când port rochia mea preferată, simt că strălucesc, iar acel sentiment e unic și nu va putea nimeni, niciodată, să mi-l redea. Și cum aș putea reda această stare dacă nu prin câteva fotografii?
Eu sunt femeie. Sunt delicată, fragilă… dar asta nu înseamnă că sunt și slabă! Nu înseamnă că nu sunt puternică, că nu am demnitate, că nu am curaj, că nu merit să fiu luată în serios sau să mi se interzică drepturile. Sunt femeie, sunt OM. Sunt femeie, iar asta nu mă face să fiu inferioară cuiva, mai ales bărbaților. Atunci când un bărbat mă desconsideră și mă tratează necorespunzător, nu-și arată vitejia, ci lașitatea. Își dezvăluie de fapt urâtul caracter și propriile frustrări. Această falsă vitejie nu-i va conferi putere, ci se va întoarce împotriva lui, cândva, undeva, atunci când se așteaptă mai puțin.

Iar acum, câteva cuvinte despre rochia pe care o port. După cum am menționat și mai sus, tocurile preferate și rochiile pe care le îndrăgesc, alături de machiajul potrivit, îmi schimbă instant starea de spirit, în bine, făcându-mă să mă simt invincibilă. Pentru că da, pot fi și așa. Frumoasa rochie aurie, care strălucește, m-a făcut să mă simt ca o prințesă! Este lejeră și m-am simțit extrem de confortabil purtând-o! Aș îmbrăca-o mereu, întrucât îmi transmite o stare de bine care pare să nu se termine ♥️

EverPretty Dress – HERE

XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

6 gânduri despre “Shine all the way – Everpretty Dress

Lasă un răspuns