De 8 Martie alege să strălucești

La data de 8 Martie este celebrată, la nivel internațional, Ziua Femeii. Pentru unele dintre noi este un moment suplimentar în care celebrăm prezențe feminine din viața noastră, ne manifestăm admirația și bucuria față de acestea, simțind și noi, la rândul nostru, o emoție înălțătoare. Părerea mea este că aceste trăiri și celebrări nu ar trebui să aibă loc doar pe 8 Martie, ci mereu, nefiind neapărat nevoie de o dată unanim stabilită. Însă nu mă înțelegeți greșit, căci nu sunt împotriva acesteia. Și acum la drept vorbind, cărei femei nu îi plac acele cadouri de 8 martie?!?
Pentru mine, un moment de bucurie față de mine însămi e atunci când mă simt bine și, de exemplu, asociez acest moment cu dățile în care port un machiaj care mă face să strălucesc. La propriu vorbind. Poate că nu e neapărat doar machiajul cu glitter, însă de cele mai multe ori, acesta mă determină să mă simt extraordinar. Sunt sigură că orice femeie va simți această trăire atunci când poartă machiajul potrivit. Și da, cred că e musai să conțină și glitter sau sidef 🙂
Unul dintre brandurile mele preferate în materie de machiaj este Makeup Revolution, probabil știți asta deja, pentru că mereu v-am vorbit despre faptul că au produse foarte calitative, la prețuri accesibile. Pe mine m-au impresionat în mod deosebit paletele lor de farduri, precum și cele cu glitter presat. Din experiența mea de până acum, multe fete & femei evită un machiaj cu glitter din diverse motive. Unul dintre ele ar fi faptul că particulele de glitter migrează rapid și pot fi deranjante în zona ochilor sau arată inestetic pe ten. Dacă nu aș folosi o bază specială pentru glitter, le-aș da dreptate. Acest adeziv este esențial, iar în absența lui, întreg machiajul cu glitter poate fi un dezastru. Eu folosesc o bază primer pentru sclipici de la NYX Professional Makeup, fiind un produs must-have.
Un alt motiv ar fi faptul că nu li se potrivește nuanța respectivă de glitter, ori că este prea țipătoare. Aceste aspecte sunt discutabile, iar această teamă reflectă de fapt o experiență negativă din trecut, cu un look care nu a avantajat – iar aici este și vina persoanei care a realizat machiajul. Din experiența mea de până acum, vă pot spune precis următorul aspect: o dată ce purtați un machiaj cu nuanța potrivită de glitter, veți dori mereu să-l purtați.

Astfel, pentru cele care sunt fane ale machiajului cu glitter, chiar și pentru cele care nu au scăpat de temerile menționate mai sus, am câteva recomandări de produse foarte bune, pe care le veți îndrăgi de la prima utilizare. Cel mai probabil vedeta acestui articol este chiar paleta cu glitter presat de la Makeup Revolution, în nuanța Midas Touch, pe care o găsiți la Notino, la prețul de 63 de lei. Inițial când am achiziționat-o, m-am gândit că glitterul din paletă nu va fi unul calitativ și că va migra extrem de ușor. De atunci l-am folosit în zeci de look-uri și a rezistat exemplar (am folosit și adezivul despre care am scris mai sus), arătând impecabil și inedit. Paletă o găsiți în mai multe variante, în funcție de nuanțele care vă interesează și chiar merită să o aveți în colecția de makeup. Nu una, ci mai multe chiar 🙂

Tot de la acest brand am descoperit și un primer pentru ten, care este sub formă de spray. Este ideal pentru baza de machiaj, simt că hidratează tenul, fiind cel mai potrivit pentru un ten normal spre gras. Faptul că este sub formă de spray, îl face să fie foarte ușor de aplicat, intră imediat în piele, iar machiajul va arăta impecabil pe ten. Prețul acestuia este în jur de 34-37 de lei.

În continuare, un alt produs pe care îl folosesc mereu este pudra transparentă compactă, tot de la Makeup Revolution (sub-brand – Revolution PRO). Prețul acesteia este de 33 de lei, este transparentă, iar pe ten arată impecabil. Dacă de obicei dai greș cu alegerea nuanței corecte a pudrei, cu cea transparentă nu ai cum să dai greș, În plus, mie personal mi se pare că aceasta arată mult mai natural față de celelalte.

Bineînțeles, un look nu poate fi complet fără rujul potrivit. Eu una le ador pe cele cu finish mat, iar acesta de la Makeup Revolution nu face excepție. Are o nunță cărămizie, poate fi folosit atât pentru un machiaj de zi, casual, cât și pentru unul de seară, în combinație cu machiajul potrivit. Este o nuanță versatilă (Buff) și avantajează multe persoane. Clar cu acesta nu ai cum să dai greș.
Fie că vă doriți ca în următoarea perioadă să străluciți (la propriu), fie că vreți să dăruiți un cadou inedit, aceste produse pot fi alegerea potrivită. De asemenea, țin să precizez că pe site-ul Notino, de unde am achiziționat aceste produse, găsiți cele mai inspirate idei de cadouri. În plus, săptămâna aceasta beneficiați de -8% reducere la produsele destinate femeilor, folosind codul reducere8.

Trăiți viața din plin în fiecare zi și bucurați-vă mai mult de momentele aparent mici! ♡
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

25 de gânduri despre “De 8 Martie alege să strălucești

  1. Paleta e senzationala, chiar vreau sa o incerc. Am mai avut produse de la Makeup Revolution si mi-au placut. Imi plac si pozele, sunt super dragute.

  2. Am si eu cateva palete de la Makeup Revolution achizitionate de la Notino si trebuie sa recunosc ca sunt tare incantata de ele! Culori vibrante si durabile!

Lasă un răspuns