Machiaj cu produse din gama ALVERDE din dm

Știți că o adevărată pasionată de machiaj este mereu dispusă să încerce o mulțime de produse, analizându-le eficiența și observând foarte atent cum performează. Așa sunt și eu, mereu dornică să încerc noi produse, de la diverse branduri, pentru ca în final să vă vorbesc despre ele, cum au performat și deci să aleg ceea ce mi se potrivește.

Că sunt și mare fană a magazinul dm drogerie markt știați deja, iar cum am obiceiul să îl vizitez foarte des, mereu descopăr deopotrivă branduri și produse noi. De data aceasta vă voi scrie despre câteva produse de machiaj din gama Alverde, care este o marcă proprie dm, ceea ce înseamnă că se găsește doar în acest lanț de magazine. Încă de la primul contact vizual cu acest brand se poate observa faptul că este îndreptat spre natură, chiar și sloganul lor fiind: Natur Kosmetics. Cromatica brandului este alcătuită din alb, dar mai ales verde, nuanțe care subliniază și confirmă viziunea brandului.

Astfel, de la brandul Alverde mi-am achiziționat un fond de ten mineral (nuanța 01- naturelle), un spray de fixare pentru machiaj, o mini paletă cu farduri de pleoape (roz, quattro, nr 50), un ruj mat tip creion (nuanța 60 rosewood smile) și un creion de buze (nuanța deep hibiscus). Aceste produse cosmetice sunt vegane, nature friendly și netestate pe animale. De asemenea, au prețuri foarte accesibile, aceste produse nedepășind suma de 65 – 70 de lei în total. Pentru a realiza un look complet, am achiziționat și un blush de la wet n wild, în nuanța Mellow Wine.
Cu produsele prezentate mi-am propus să realizez un look casual, purtabil, perfect pentru o zi obișnuită, când nu dorim neapărat să ieșim în evidență, dar totuși vrem să ne evidențiem trăsăturile naturale. Poate că acea mini paletă cu farduri roz aparent nu pare prea casual, să știți că intensitatea fardurilor este un aspect discutabil. Astfel că, dacă baza de machiaj nu este construită cu produse corespunzătoare, fardurile nu vor fi prea intense, iar culoarea nu va persista. La polul opus, cu o bază bună de machiaj, nuanțele sunt pigmentate și rezistente. Acum, partea bună este că puteți opta pentru ambele variante.

Am realizat acest look cu produsele de la Alverde pe care le-am menționat mai sus, cu mențiunea că pentru machiajul ochilor am creat în prealabil o bază rezistentă pentru ca fardul să fie intens și să reziste. Și iată că mi-a ieșit. Fondul de ten mineral makeup are un finish mat, este lejer și are o acoperire medie. Din punctul meu de vedere, se potrivește unui ten normal spre gras, nefiind neapărat indicat pentru un ten sensibil & uscat, dat fiind faptul că acesta conține mai multe tipuri de alcool. Prețul acestuia este sub 20 de lei. În ceea ce privește mini-paleta, fardurile sunt cremoase, iar cu o bază bună de machiaj se pot vedea foarte intens. În caz contrar, puteți obține un look mai pastelat și nu foarte intens, care este foarte de efect și natural. Prețul paletei a fost de 20 de lei și e potrivit mai ales pentru călătorii, fiind micuță și compactă.

Am ales rujul și creionul de buze în nuanțe similare pentru a le putea purta împreună. De mult timp căutam o nuanță cărămizie de ruj mat, chiar și de creion, iar acestea de la Alverde chiar sunt produse bune, care își fac treaba. Singurul minus pe care l-aș atribui creionului de buze este faptul că nu se poate ascuți, iar cantitatea de produs este destul de mică, însă costă doar 7 lei. Acest aspect nu mă deranjează foarte tare, însă îmi place foarte mult nuanța și problema este că nu prea găsesc aceeași nuanță pe stoc pentru că se vând imediat. Și pe bună dreptate. Cât despre rujul tip creion, are o textură cremoasă și un finish semi-mat. Nu este rezistent la transfer, însă se poate aplica oricând fără probleme. Pe buze arată ok și nu le usucă. Dacă țin bine minte, prețul acestuia a fost între 15-17 lei. Un pas foarte important în cadrul unui machiaj este fixarea acestuia. De această dată am folosit spray-ul de fixare de la Alverde, care este lejer și fresh. Prețul acestuia a fost de 15 lei.

Eu personal mă regăsesc în look-ul creat și simt că mi se potrivește! Dacă veți încerca acest machiaj chiar să-mi spuneți, pentru că sunt tare curioasă! De asemenea, dacă ați încercat sau aveți în plan să încercați produsele de la Alverde, spuneți-mi mai jos în comentarii 🙂

XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

13 gânduri despre “Machiaj cu produse din gama ALVERDE din dm

  1. Îmi plac nuanțele și rezultatul obținut de tine. Dacă și calitatea este bună, prețul deja ne-ai spus că este bun, nu văd de ce nu le-am da o șansă.

Lasă un răspuns