Christmas Makeup Look & DM Haul

În ajun de Crăciun activitățile sunt diverse – mama cu mâncărurile, eu cu machiajele. Glumesc! 🙂
Pe lângă bucatele tradiționale cu un gust autentic și care arată exemplar, pe mine mă mai pasioneză, după cum știți deja, machiajele. Aproape în fiecare an de Crăciun îmi plăcea să îmi aleg o ținută drăguță, în care să mă simt bine, iar mai apoi să realizez un machiaj tematic, într-un cuvânt să mă pregătesc temeinic fie pentru venirea colindătorilor, fie pentru invitații ce veneau în vizită. Pregătirile începeau de dimineață, de la primele ore, pe ordinea de zi fiind prioritare mâncărurile, treburile casnice și abia mai apoi aranjatul. Iar fiecare activitate stătea sub semnul magiei Crăciunului.
De data aceasta m-am gândit să vă arăt câteva produse foarte drăguțe, pe care eu abia le-am descoperit. Este vorba de fapt despre marca 183 days by Trend it up, marcă proprie DM, care are produse de makeup minunate! Într-adevăr, nu se găsesc peste tot, însă merită să cutreieri mai multe magazine pentru a le găsi. Prețurile sunt mai mult decât accesibile, iar calitatea lor este neașteptat de bună!
Mai întâi am descoperit această paletă minunată de farduri sidefate, care a fost în jur de 50 de lei, iar apoi am observat că acest brand are o gamă variată de produse. În ceea ce privește paletele lor, mai erau câteva modele, toate la fel de tentante. Nuanțele sunt cremoase, pigmentate, rezistente și arată deosebit în orice tip de machiaj. Se pot aplica pe pleoape atât cu ajutorul degetelor, cât și cu ajutorul unei pensule umede (de preferat cu puțin spray de fixare pulverizat pe perii ei).
Machiajul meu de azi a început de fapt de la un ruj descoperit tot în DM, mai exact cel sidefat, cu o coroniță în partea de sus, pe care am dat doar 13 lei. Este foarte cremos, iar în realitate arată foarte frumos! Ca bază pentru glitter am folosit fardul mono maroniu-cupru, iar peste el am aplicat și puțin adeziv pentru glitter. Inițial voiam să las doar fard, însă nuanța rujului a sugerat ceva mai mult de atât. Pentru acest look am folosit iluminatorul meu preferat, cel de la Wet n Wild, pe care nu l-am mai fotografiat, dar pe care îl regăsiți tot în DM.
Cum ziceam mai sus de fardul mono de la 183 days, am mai descoperit încă unul, într-o nuanță foarte drăguță de lila, cu particule de sclipici. Inițial m-a dus cu gândul la o nuanță din noua paletă de la Huda Beauty, Mercury Retrograde. Din punctul meu de vedere, nuanța nu numai că e similară, dar are și o textură & un aspect asemănător. Abia aștept să o folosesc în cadrul unui machiaj cu nuanțe de mov și albastru. Sunt curioasă ce culori mai sunt disponibile, căci aș fi tare deschisă să le încerc.
Am descoperit și un fond de ten tip stick, prevăzut deja cu un aplicator tip burete, care are o acoperire medie, se prezintă ca un corector și e perfect mai ales pentru zona cearcănelor. Mi-am luat și un rimel de la ei (brand trend it up) și un produs pentru stilizarea sprâncenelor, pe care vi l-am prezentat și pe InstaStories. Am remarcat și un produs în ambalaj crăciunistic, sarea de baie cu aromă de vanilie. Mi-a plăcut foarte mult și m-am reîntors în DM Drogerie Markt să o recumpăr, însă nu am mai găsit-o.

Voi ce produs ați descoperit recent în dm?

Ce produse din gama 183 days by Trend it up ați încercat până acum? 🙂

10 gânduri despre “Christmas Makeup Look & DM Haul

  1. Am vrut să-mi cumpar produse Trend it up dar in Dm-ul de la mine din oraș nu le-am găsit, dar nu renunț, o sa cutreier magazinul pana o sa le prind pe stoc.
    Te-ai machiat superb🤗

  2. Reușit machiajul tău, ceea ce denotă că produsele sunt bune. Nu le-am folosit , de fapt nici nu am știut de ele până acum.
    Mulțumesc pentru recomandare!

  3. Imi place mult sa fac cumparaturi in DM. Mereu gasesc produse noi si diversificate, si pentru casa si de machiaj… Ce faine e paleta ta!! Par foarte pigmentate si wow culorile! Si fardul mov imi atrage atentia, o sa il caut si eu!

Lasă un răspuns