De Crăciun creează momentul tău dulce, #FărăZahăr – cu Sweeteria

Agitație, stres, aglomerație și cozi interminabile. Dar oare despre asta este Crăciunul? Unde este acea liniște imanentă despre care se vorbește? Cu siguranță nu în cele menționate. Cu toată agitația din zilele acestea am simțit mereu nevoia de un moment de total respiro, pentru a mă deconecta și cumva pentru a-mi reîncărca bateriile. Aparent părea destul de greu, până am găsit soluția – crearea unui moment de răsfăț, un moment dulce, #FărăZahăr.
La provocarea prietenilor de la Sweeteria, am decis să vă prezint câteva bunătăți, care nu conțin zahăr, dar care constituie răsfățul meu zilnic. Despre produsele lor minunate v-am tot vorbit pe blog, știți că sunt mare fană, iar atunci când mă gândesc la ciocolata lor, la Greentella, la dulceața de mure și chiar la napolitane… instant mă deconectez de la realitate și mă concentrez doar asupra gustului autentic, aromat și… dulce natural!
Sweeteria este primul laborator din Romania care produce dulciuri exclusiv pe bază de îndulcitori naturali de cea mai bună calitate, pentru toți aceia care pun sănătatea proprie și a familiei în topul priorităților. Sweeteria a devenit laboratorul alchimistului modern, în care vei găsi produsele preferate în forme inedite, lucrate manual, cu migală și atenție pentru detaliu, în serie limitată, ceea ce asiguă un flux continuu al procesului și, implicit, o prospețime permanentă a acestora. Așadar, redeschid opțiunile tuturor către o lume cu gusturi noi, reinventate și autentice, în care sănătatea este prioritară. Totodată, produsele realizate de Sweeteria NU conțin zahăr, aditivi, arome, conservanți artificiali, sintetici, știți voi.
Cum tot am vorbit despre ceea ce îmi place și cum o imagine face cât o mie de cuvinte, vă las pe voi să descoperiți despre ce este vorba:

Așadar, ce înseamnă pentru mine un moment de relaxare, un moment dulce, #FărăZahăr?

Poate că nu mereu îmi permite timpul să ies la o plimbare și să mă deconectez, însă cu siguranță un ceai aromat îmi este la îndemână. Iar atunci când nu am suficient timp, aleg să îmi prepar un pliculeț de porridge într-o ceașcă cu lapte de cocos; ori aleg să savurez o tabletă de ciocolată, bucurându-mă de faptul că îmi poț ține promisiunea de a mânca natural și de a renunța la zahăr.
Cred cu tărie că trebuie să renunțăm la a găsi scuze. Atunci când ne propunem ceva, trebuie să fim hotărâți. Eu am hotărât că atunci când vine vorba de mine, nu îmi pot spune nu. Tocmai de aceea, aleg mereu ceea ce este mai bun, mai calitativ, mai sănătos. Iar pentru mine Sweeteria este alegerea ideală. Dacă nu ați încercat până acum produsele lor, chiar trebuie să o faceți, vă veți convinge de ceea ce am scris aici.
Vă doresc sărbători cu liniște în suflet și la cât mai multe momente dulci, #FărăZahăr! 🙂

Lasă un răspuns