Christmas Gift Guide – Part 2

Se resimte acea agitație în goana după cadouri, alături de stres, griji, dileme, aglomerație și cozi interminabile. Fashionistă convinsă și uneori obsedată după cumpărături, recunosc, ador să merg la shopping. Însă în această perioadă am spus pas, analizând avantajele comenzilor plasate online. Pe lângă faptul că sunt time-saving, există o diversitate mult mai mare, atât în ceea ce privește prețurile, dar și modelele disponibile. Astfel că, anul acesta, în ceea ce privește cadourile de Crăciun, peste 80% dintre ele au fost comandate online.
Vrem să le oferim celor dragi cadouri utile, pe care să le folosească și, mai mult de atât, să le placă. Ne este teamă să nu dăm greș și cumva să-i dezamăgim, întrucât ei contează pentru noi și ne dorim ca totul să fie perfect, mai ales acum de sărbători. Cum articolul trecut/ prima parte a gift guide-ului de anul acesta a fost primit foarte frumos, m-am gândit să propun și partea a doua, cu alte idei interesante.

Cadouri pentru femei

Un cadou cu care nu poți da greș este un set cu mai multe produse. Fie că vorbim despre parfumuri, creme, cosmetice, produse pentru corp, lumânări parfumate sau chiar accesorii, seturile cadou sunt mereu apreciate. La Notino găsiți diverse astfel de seturi, în funcție de preferințe, buget, mărime, nevoi. Îmi place mă majoritatea seturilor de acest gen includ și un pouch în care îți poți ține anumite produse. Și de cele mai multe ori, acesta arată adorabil:

Cadouri pentru bărbați

Și pentru bărbați există o mulțime de seturi cu produse utile. Cele pe care le-am găsit la Notino mi s-au părut foarte complexe, având o varietate de produse, alături de combinații la care nici nu m-aș fi gândit. Un mare plus este și faptul că aceste seturi vin deja în cutii foarte faine:

Împachetatul cadourilor, o adevărată aventură

Nu știu voi, însă când vine vorba despre împachetatul cadourilor, mai mereu dau greș. Astfel că, serviciile pentru împachetarea lor pentru mine sunt mai mult decât binevenite. La Notino găsiți acest serviciu de ambalare cadou, iar eu o recomand cu drag! Au niște cutii foarte elegante, în care cadourile arată minunat.

În ce stadiu sunteți cu darurile pentru cei dragi? 🙂

 

16 gânduri despre “Christmas Gift Guide – Part 2

Lasă un răspuns