Christmas`19 Series – Part 1

Crăciunul este probabil cea mai așteptată sărbătoare din an, de asemenea fiind și cea mai interesantă, mai ales datorită tradițiilor, a datinilor și obiceiurilor. Este acea perioadă când devenim fascinați, din nou, de luminițe, decorațiuni colorate, de mirosul de brad, scorțișoară, aroma vinului fiert și… căldura din suflet care domolește frigul de afară. Crăciunul este o sărbătoare dedicată familiei, care te îndeamnă să meditezi, să te relaxezi și pur și simplu să trăiești momentul.
Avem tendința să asociem Crăciunul cu o mulțime de cadouri și dorințe împlinite, când reușim să-i facem pe cei dragi să se simtă special, dăruindu-le ceea ce îi încântă. În mare parte așa este, însă nu trebuie să uităm că cele mai de preț cadouri sunt acțiunea de a fi prezent, de a asculta, de a înțelege, de a iubi. Tocmai pentru că-i iubim pe cei dragi dorim să-i surprindem plăcut, pregătindu-le cele mai deosebite cadouri. Dacă anul trecut ai dat greș cu cadoul, ori nu a fost ceva tocmai special, ori pur și simplu nu ai avut timp și inspirație, acum te afli în locul potrivit, căci am aici o serie de recomandări de cadouri, care mie mi se par foarte faine:
Pijamalele crăciunistice
Niciodată nu poți avea prea multe perechi, astfel o pijama adorabilă cu tematică de Crăciun poate fi cadoul perfect! Sunt pijamale, toată lumea are nevoie de ele, iar în plus, sunt articolele vestimentare în care ne simțim bine, care ne relaxează. Eu le-am descoperit pe acestea de la Lady-Line, Dream Big Red. Sunt foarte comode, moi și călduroase, iar materialul este compus din 80% bumbac și 20% poliester. M-a atras foarte mult inserția cu pinguin de pe bluză și vă spun sincer că în realitate arată pur și simplu adorabil. Eu am ales să completez acest „outfit” cu niște papucei de casă, tip balerini, Flamingo Soul. Sunt foarte comozi, cu blăniță, în care mă simt extrem de bine. Bineînțeles, pe site-ul menționat regăsiți și pijamale pentru copii/ bărbați 🙂

img_4311

Hanorac cu mesaj personalizat
Un cadou care nu se va demoda niciodată este un obiect personalizat. În plus, este și mai special! Eu mereu am fost adepta acestor cadouri, iar atunci când vine vorba despre articole vestimentare, I just can`t say no. Recomandarea mea în ceea ce privește articolele vestimentare personalizate este site-ul Ruvix. Îmi place foarte mult că acolo am găsit obiecte care să mă inspire, precum și articole vestimentare cu mesaje emoționante, amuzante, pe care nu ai cum să le uiți. Dacă sunteți în căutarea unui cadou inedit, acest site este răspunsul. Eu mi-am comandat atât hanorace cu mesaje de Crăciun, cât și un set de cuplu, care a fost foarte admirat de cei din jur. Totodată, la ei pe site găsiți o varietate de produse, prețurile sunt accesibile și tentante, iar livrarea este foarte rapidă.
Dear Santa, define naughty…

img_4064

Santa’s Favorite Ho
Set: Mândru & Mândruța

img_4338img_4336

Set cu produse/ parfum

cb7a47ad-d9c8-4a31-9117-1d590b26f719

Advent Calendar

Care idee de cadou v-a convins? 🙂

14 gânduri despre “Christmas`19 Series – Part 1

  1. Pijamalele sunt favoritele mele iar tema “Crăciunistică” este numai bună pentru această perioadă.
    Să le porți cu drag pe toate!

  2. Ce idei minunate de cadouri!! Imi plac la nebunie pijamalele pufoase de sarbatori, dar nu as zice nu nici la rujuri sau un parfum. Iar hanoracele sunt atat de hazlii! 😍😍

Lasă un răspuns