Ritual de îngrijire cu produse marca Emma Hardie

Un machiaj frumos este mereu admirat, însă eu sunt de părere că și mai frumos este un ten curat, îngrijit corespunzător, pe care machiajul se așază perfect. Îngrijirea tenului este un subiect din ce în ce mai abordat și sincer mă bucură faptul că începem să înțelegem cu adevărat nevoile tenului. Mă bucură să văd persoane interesate de ingredientele unui produs, precum și ce întrebuințări au anumite substanțe sau acizi.
Despre îngrijirea tenului am tot vorbit, însă sunt genul de persoană care e mereu conectată cu noile apariții, mai ales în domeniul de beauty, iar totodată sunt pregătită să încerc ceea ce apare nou pe piață. Însă astăzi nu vă voi vorbi despre ultimele apariții, ci despre un produs de la un brand foarte drag mie, și anume Emma Hardie. Pentru mine acesta nu este nou, l-am descoperit prin 2014 și țin minte că primul produs îl comandasem din UK (de acolo de unde se și fabrică) și așteptasem destul de mult, însă a meritat. și atunci era vorba tot despre un produs de curățare. Țin să menționez faptul că brandul este foarte atent în ceea ce privește ingredientele din produsele sale, eliminând astfel parabenii, SLS, petroleum, uleiurile minerale, parfumurile artificiale, culorile obținute sintetic, etc.

Moringa Cleasing Balm este un produs despre care s-a tot scris și rescris, toată lumea considerându-l a fi un produs minune. La baza acestuia stau semințele de Moringa, aparținând copacului miraculos ce nu moare niciodată. Practic, acesta este ingredientul minune. Mi-a plăcut foarte mult compoziția sa, ingredientele de origine naturală, precum și faptul că este un produs sigur, eficient chiar și pentru tenul uscat. Totodată, acest balsam de curățare este cumva încadrat în sfera produselor de lux, mai ales din perspectiva prețului.
Ingrediente: Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, PEG-8 Beeswax, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, PEG-60 Almond Glycerides, Sorbitan Stearate, Palmitic/Stearic Triglycerides, Limonene, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Silica, Glycerin, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Juniperus Virginiana Oil, Aqua (Water), Lecithin, Linalool, Butylene Glycol, Octyldodecyl PCA, Menthyl PCA, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Crithmum Maritimum Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Flower Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Disodium Phosphate, Citronellol, Citric Acid, Geraniol, Citral.

Acest balsam de curățare este însoțit de un mini prosop, care are două fețe/părți – una dintre ele fiind mai moale, iar cealaltă din microfibră, care este mai dură. În ceea ce privește utilizarea produsului, cu ajutorul micii spatule incluse se ia o cantitate foarte mică, se întinde pe ten, cu mișcări ușoare, masând produsul și facilitând pătrunderea acestuia în piele. Apoi, se umezesc mâinile/palmele și se tapotează ușor fața, iar produsul, care inițial are forma unui scrub foarte soft, devine ușor lăptos/spumos. Se ia prosopul inclus și se folosește partea cu microfibră, cea puțin mai abrazivă și se șterge fața cu mișcări drepte (nu circulare). Apoi, se umezește prosopul pe partea fină, iar cu aceasta se șterge excesul de produs.
Ce mi se pare special față de alte produse de curățare? Ei bine, nu este doar un simplu produs de curățare, ci și hidratează. Are o aromă naturală, de uleiuri esențiale, iar tenul meu rămâne foarte revigorat. Îmi simt tenul fresh, iar orice impuritate dispare. Acest produs mi se pare ideal pentru tenul uscat, dar nu numai. Nu încarcă tenul, acesta devenind luminos, iar pielea mai elastică. Cred că pot să îl folosesc și cu dispozitivul de la Foreo, astfel aș dubla efectul său benefic. Așadar, am doar cuvinte de laudă despre acest balsam de curățare și chiar în recomand, mai ales dacă doriți să investiți într-un produs de înaltă calitate.

Alături de acest cleanser mai am și două mostre: purifying pink clay detox mask și moisture boost cream. Pe acestea încă nu le-am încercat, însă mi se par ideale pentru atunci când pleci în vacanță și totuși nu vrei să sari peste ritualul de îngrijire. Tot de la Emma Hardie îmi propun să încerc crema hidratantă Midas Touch, alături de serul pentru ochi cu efect de lifting Midas Touch.

Produsele acestui brand se găsesc acum și în România, la Notino, iar acum de Black friday beneficiați de o reducere de 20%, folosind codul black20.
Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

3 gânduri despre “Ritual de îngrijire cu produse marca Emma Hardie

Lasă un răspuns