Bio & Family event & DM HAUL

Într-un articol trecut vă vorbeam despre cât de important este să acționăm conștient, pentru un stil de viață mai sustenabil, iar de atunci pot spune că lucrurile au evoluat. În ce sens? Ei bine, pot spune că am început să acționez mai mult în această direcție și să țin cont de lucrurile pe care le-am scris și, totodată, să încerc să conving cât mai multe persoane despre cât de simplu este să fii eco-friendly și să ajuți, cu pași mici, mediul.
Luna aceasta am avut deosebita plăcere să particip la un eveniment foarte drăguț, organizat de DM drogerie markt România, la care s-a discutat despre sustenabilitate, diferența dintre bio, eco și organic, unde au fost prezente branduri care deja acționează în această direcție (prin produsele lor mai exact). Trecerea de la flacoanele clasice la cele biodegradabile chiar este o mișcare eficientă și sper ca pe parcurs toate brandurile să urmeze acest exemplu. În cadrul evenimentului au avut loc diverse activități, din sfera de divertisment, cooking, etc. Pentru mine a fost un prilej să mă reîntâlnesc cu celelalte bloggerițe, pe care le admir și cu care interacționez constant, fapt ce a făcut ca întreaga experiență să fie foarte plăcută. Totodată, brandurile prezente ne-au descris produsele din portofoliul lor și ne-au explicat cum se implică în toată această activitate de protejare a mediului. Big like for that 🙂
De acolo nu am plecat cu mâna goală, ci cu o mulțime de produse utile, care s-au integrat perfect în viața mea. M-am gândit să vi le prezint în acest articol, alături de alte produse faine pe care le găsiți în DM. Pe lângă prețurile avantajoase, calitatea lor este una impresionantă! Cred ca majoritatea dintre noi percepeam DM ca fiind un magazin de cosmetice și atât, însă chiar și eu am fost surprinsă de diversitatea produselor, mai ales de cele pentru casă & bucătărie.
Cu gama dmBio a fost dragoste la prima vedere! Sunt pe cale de a încerca toate produsele din portofoliul lor, iar aici vă arăt câteva din cele care mi-au mai rămas. Crema de cocos & cacao este genială, perfectă mai ales pentru clătite! Are un gust dens de ciocolată amăruie, iar cocosul e sublim! Cum tot ne aflăm în post, ideale sunt băuturile pe bază de cocos sau soia (lapte de soia/cocos), care sunt perfecte pentru smoothie-uri sau, de ce nu, cu cafea/cacao. Tot de la DM am încercat și tofu afumat, care este the best ever! Trebuie neapărat să-l încercați, eu îl prefer simplu, ori cu felii tartinabile (unse cu unt de exemplu).
În continuare, am primit aceste produse la event, alături de o rețetă de paste, toate perfecte pentru o cină reușită. Nu am mai încercat până acum JackFruit, însă am auzit că este un substituent grozav al cărnii. Bineînțeles, după ce îl prepar revin cu rezultatul. Deși sunt sigură că va fi ceva iedit 🙂
Încă o marcă proprie DM este Denk mit, cu produse destinate mai ales hainelor. În acest sens, găsiți detergent, chiar și din acela de tip capsule, care merită încercat! Primul produs folosit de mine este apa pentru fierul de călcat cu aburi, care are un preț decent și mi se pare de calitate. De asemenea, are și o aromă discretă, foarte fresh, care se menține în hăinuțele călcate. Pliculețele de înălbitor nu trebuie să lipsească din casă, alături de o soluție pentru îndepărtarea petelor. Cea din poză mi se pare faină, întrucât în capăt are și o periuță care este foarte utilă, care contribuie la eliminarea locală a petelor. De asemenea, șervețelele speciale care împiedică migrarea culorilor sunt geniale – dacă nu le folosiți trebuie neapărat să o faceți. Pentru mine au fost life-saving, pentru că acum pot pune la spălat hainele fără a le distribui & grupa în funcție de culoare.

Tu ce produse ai încercat deja din cele menționate? 😀

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

13 gânduri despre “Bio & Family event & DM HAUL

  1. Am mai auzit despre magazinul DM cu produse bio și nu poate fi decât un lucru îmbucurător. Din păcate, eu nu am astfel de magazin lângă mine dar caut produse bio în altele magazine.

Lasă un răspuns