Black Friday România?

Luna Noiembrie este despre Black Friday, oferte promționale și produsele acelea pe care le-ai adăugat în coșul de cumpărături, dar pentru care aștepți cele mai bune oferte. Deși cam peste tot în lume aceste reduceri au loc într-o zi bine definită, ultima vineri din lună, la noi aceasta variază, fie că este vorba de zi, fie de perioadă. Anul acesta stabilirea zilei de Black Friday, respectiv Black Week(end), a fost influențată mai ales de aspectele politice, însă nu dezbatem acest aspect aici. Mie personal mi-ar fi plăcut să se respecte tradiția din afară, întrucât cam fiecare brand organizează în altă zi reducerile și cumva este greu să rețin datele pentru fiecare. De creșterea artificială a prețurilor pentru o promoție falsă nici nu mai zic. Poate însă portofelul meu e de altă părere 🙂
În ceea ce privește reducerile de Black Friday în România, o primă recomandare este Notino. Acesta organizează reduceri timp de 2 săptămâni: între 11-17 Noiembrie 2019, respectiv 25.11-01.12. Astfel, în prima săptămână puteți profita de un discount de 15% la toate parfumurile, folosind codul: black. În a doua săptămână, beneficiați de 20% reducere la brandurile populare selectate, folosind codul black20.
Dacă aveți în plan să luați de pe acum cadouri de sărbători pentru cei dragi, așa cum fac și eu, această ofertă este mai mult decât binevenită. Iar dacă sunteți în căutarea unor parfumuri faine pentru femei, aici pe blog găsiți și câteva review-uri & recomandări. Un pont în acest sens ar fi faptul că unele parfumuri au opțiunea de a fi gravate, astfel că puteți scrie un cuvânt sau ceva reprezentativ pentru persoana căreia doriți să i-l oferiți, iar cadoul devine și mai special.
Eu ca de obicei voi vâna ofertele din categoria de make-up, chiar am așteptat această lună special pentru promoții. Tot pe Notino, NYX Professional Makeup este unul dintre brandurile populare selecționate, la care se aplică reducerea de 20%. Astfel, am remarcat deja o paletă de farduri; rujurile lor cremoase, dar cu aspect mat; creionul de sprâncene, care este genial; tușul lor faimos, precum și multe altele.

Personal prefer site-urile care oferă un cod prin care să fie aplicată reducere, întrucât cumva elimini posibilitatea de creștere articială a prețului, urmată de o ofertă falsă. Acum este ocazia perfectă să îmi comand produsele în wishlist, iar cum tot se apropie sărbătorile de iarnă, ar cam fi cazul să îmi comand și un Advent Calendar, unul ce conține cosmetice. Who knows?

Voi pe ce produse ați pus ochii? Ce oferte vânați? 😀

XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

14 gânduri despre “Black Friday România?

  1. Anul acesta nu cred ca imi voi cumpara ceva pentru mine personal, ci pentru casa. Fiind mutata in casa noua, am nevoie de destul de multe lucruri pentru a o mobila si utila, asa ca se pare ca ma cam sare randul de data aceasta.

Lasă un răspuns