Maleficent enough? – Halloween Makeup Tutorial

Halloween-ul m-a pasionat ├«nc─â din copil─ârie, ├«ntruc├ót era ceva nou, oarecum ie╚Öit din comun, iar de la TV p─ârea totul foarte fain. Apoi au urmat scenetele sau mai bine zis momentele artistice de la orele de limba englez─â, c├ónd trebuia s─â ne preg─âtim un speech, un costum, iar the teacher ne servea cu bomboane la celebru ÔÇ×trick or treat?ÔÇŁ. De atunci a trecut ceva timp, ├«ns─â pasiunea mea pentru aceast─â s─ârb─âtoare occidental─â poate c─â s-a intensificat. De ce? Ei bine, pentru c─â acum m-am perfec╚Ťionat ├«n ale machiajului ╚Öi pot realiza cu u╚Öurin╚Ť─â tot felul de look-uri.
Pentru cele care vor s─â fie creative pentru petrecerea de Halloween, ├«ns─â nu au destul timp sau prea multe abilit─â╚Ťi ├«n ceea ce prive╚Öte machiajul, le propun un look u╚Öor de realizat ╚Öi de efect. Cu siguran╚Ť─â a╚Ťi v─âzut sau m─âcar auzit de filmul ÔÇ×MaleficentÔÇŁ, iar tocmai de aceea m-am g├óndit c─â reinterpretarea antagonistei va fi foarte fun de f─âcut. Acest machiaj de halloween se realizeaz─â cu doar c├óteva produse, elementele cheie fiind o crem─â SFX alb─â ╚Öi un contur proeminent.

8575721b-775b-42a1-a418-e962b60ff256

Pentru a realiza cu u╚Öurin╚Ť─â acest look de Halloween, am inserat un mini-tutorial, pentru a v─â da seama exact cum trebuie s─â schi╚Ťa╚Ťi machiajul. Totodat─â, mai jos se reg─âsesc o parte din produsele realizate (produsele de baz─â), iar pentru contur am ales paleta Revolution PRO Nath, despre care am mai scris ╚Öi AICI.
Practic tot ceea ce trebuie s─â face╚Ťi este un machiaj basic, aplic├ónd fond de ten as usual, urmat de crema alb─â dup─â schema de mai sus ╚Öi apoi un contur mai proeminent. Legat de machiajul ochilor, am optat pentru o nuan╚Ť─â alb─â-nude pe pleoapa mobil─â, iar ├«n col╚Ťul extern pentru nuan╚Ťe de maro, ├«n vederea ob╚Ťinerii unui efect de smokey eyes mai temperat. Nuan╚Ťa rujului trebuie s─â fie ro╚Öie, ├«ntruc├ót formeaz─â un contrast deosebit. Am ales s─â realizez acest machiaj de Halloween ├«ntruc├ót nu este prea ├«nc─ârcat ╚Öi totu╚Öi e decent ­čÖé Acea diadem─â ce reprezint─â corni╚Ťele am g─âsit-o ├«n Jumbo, ├«ns─â se poate confec╚Ťiona foarte u╚Öor ╚Öi manual, din folie de aluminiu ╚Öi pu╚Ťin carton.

dd7665b0-d552-4d8f-babf-a5fac6821d56b1f20864-bb67-4ce6-979e-6da3ffffed3b

Iubesc cum a ie╚Öit rezultatul final ╚Öi cu siguran╚Ť─â voi recreea acest look. Vou─â cum vi se pare? ­čÖé

XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

15 g├ónduri despre “Maleficent enough? – Halloween Makeup Tutorial

Leave a reply

Completeaz─â mai jos detaliile tale sau d─â clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul t─âu WordPress.com. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul t─âu Google. Dezautentificare /  Schimb─â )

Poz─â Twitter

Comentezi folosind contul t─âu Twitter. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul t─âu Facebook. Dezautentificare /  Schimb─â )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.