Maleficent enough? – Halloween Makeup Tutorial

Halloween-ul m-a pasionat încă din copilărie, întrucât era ceva nou, oarecum ieșit din comun, iar de la TV părea totul foarte fain. Apoi au urmat scenetele sau mai bine zis momentele artistice de la orele de limba engleză, când trebuia să ne pregătim un speech, un costum, iar the teacher ne servea cu bomboane la celebru „trick or treat?”. De atunci a trecut ceva timp, însă pasiunea mea pentru această sărbătoare occidentală poate că s-a intensificat. De ce? Ei bine, pentru că acum m-am perfecționat în ale machiajului și pot realiza cu ușurință tot felul de look-uri.
Pentru cele care vor să fie creative pentru petrecerea de Halloween, însă nu au destul timp sau prea multe abilități în ceea ce privește machiajul, le propun un look ușor de realizat și de efect. Cu siguranță ați văzut sau măcar auzit de filmul „Maleficent”, iar tocmai de aceea m-am gândit că reinterpretarea antagonistei va fi foarte fun de făcut. Acest machiaj de halloween se realizează cu doar câteva produse, elementele cheie fiind o cremă SFX albă și un contur proeminent.

8575721b-775b-42a1-a418-e962b60ff256

Pentru a realiza cu ușurință acest look de Halloween, am inserat un mini-tutorial, pentru a vă da seama exact cum trebuie să schițați machiajul. Totodată, mai jos se regăsesc o parte din produsele realizate (produsele de bază), iar pentru contur am ales paleta Revolution PRO Nath, despre care am mai scris și AICI.
Practic tot ceea ce trebuie să faceți este un machiaj basic, aplicând fond de ten as usual, urmat de crema albă după schema de mai sus și apoi un contur mai proeminent. Legat de machiajul ochilor, am optat pentru o nuanță albă-nude pe pleoapa mobilă, iar în colțul extern pentru nuanțe de maro, în vederea obținerii unui efect de smokey eyes mai temperat. Nuanța rujului trebuie să fie roșie, întrucât formează un contrast deosebit. Am ales să realizez acest machiaj de Halloween întrucât nu este prea încărcat și totuși e decent 🙂 Acea diademă ce reprezintă cornițele am găsit-o în Jumbo, însă se poate confecționa foarte ușor și manual, din folie de aluminiu și puțin carton.

dd7665b0-d552-4d8f-babf-a5fac6821d56b1f20864-bb67-4ce6-979e-6da3ffffed3b

Iubesc cum a ieșit rezultatul final și cu siguranță voi recreea acest look. Vouă cum vi se pare? 🙂

XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

15 gânduri despre “Maleficent enough? – Halloween Makeup Tutorial

Leave a reply

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.