Summer Journal: Piele vs. Soare – 1-0

Nu cred că a fost vreo vară în care să nu abordez subiectul legat de protecția solară, ce produse folosesc și mai ales cum. Vara aceasta am avut o rutină completă (poate și complexă) și sunt tare mândră de faptul că m-am ținut de ea. Chiar dacă sezonul estival s-a terminat, protecția solară nu se încheie aici. Ce e drept, acum putem trece și la produsele cu SPF mai puțin, cum e cel de 25/30.

Ce e drept, produsele cu SPF 50 sunt destul de capricioase, pentru că, în primul rând, textura lor este mai grasă, mai uleioasă și poate că nu atât de confortabilă. Cu aceste probleme m-am confruntat și eu verile trecute, însă anul acesta am descoperit un gel cremă cu efect matifiant, La Roche-Posay Anthelios XL . M-a atras mai întâi pentru că avea un preț bun, dar și datorită ingredientelor din compoziție: sistem de filtre solare Mexoplex® – protejează față de radiațiile solare; tehnologie patentată AIRLICIUM® – împotriva luciului pielii; apa termală La Roche-Posay – are acțiune antioxidantă și prebiotică.

La Roche-Posay Anthelios XL

Gelul-cremă pentru bronzat, cu efect uscat și cu SPF 50+ La Roche-Posay Anthelios XL oferă o protecție foarte ridicată împotriva radiațiilor UVA și o matifiere perfectă a tenului. Acesta oferă o protecție de spectru larg foarte ridicată, împotriva radiațiilor UVA, are efect anti-luciu și acțiune regulatoare a sebumului, iar după aplicare tenul are un aspect mat, fără peliculă lucioasă. Textură sa lejeră, matifiantă și non-grasă este potrivită pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru cel sensibil, dar și pentru cel predispus la intoleranță la soare, e hipoalergenic, non-comedogenic și rezistent la apă.
Pentru corp am folosit mai multe produse de la AVÈNE, întrucât am observat faptul că acest brand rezonează perfect cu pielea mea. De la apa termală, hidratare, produsele pentru pielea atopică până la cele destinate protecției solare, produsele pe care le-am încercat au acționat neașteptat de bine. În plus, anul acesta la categoria produselor cu SPF au îmbunătățit formula, aspectul de peliculă grasă fiind eliminat aproape în totalitate.

În ceea ce privește aplicarea produselor cu SPF, acestea trebuiesc folosite cu aproximativ 20 de minute înainte de expunerea la soare. Frecvența cu care acestea trebuie reaplicate diferă în funcție de produs, însă eu pe majoritatea le-am aplicat la un interval de 90-120 minute. Am respectat și sfatul dermatologului și nu am stat la soare în intervalul 12-17, astfel am evitat apariția unei arsuri pe piele, precum și a insolației. Așadar, acum mă bucur de un bronz uniform, delicat, care sper să reziste cât mai mult timp. În fotografia de mai jos găsiți câteva dintre produsele pe care le-am luat cu mine în vacanță:

Iar ca pont, Notino are în această perioadă o ofertă specială pentru produsele dedicate îngrijirii solare, astfel că vă puteți bucura atât de reduceri, cât și de livrare gratuită dacă produsele din această categorie depășesc suma de 145 lei.

notino oferta produse ingrijire solara

Voi ce produse cu SPF ați folosit vara aceasta? Pe care dintre ele le veți folosi în continuare? 🙂

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

15 gânduri despre “Summer Journal: Piele vs. Soare – 1-0

  1. Eu am folosit de la La Roche Posay, si voi folosi in continuare primer-ul care are SPF 30, din pacate fondul de ten are doar 15, pentru toamna si iarna cred ca este suficient.
    E buna oferta de la Notino, sper cat mai multe persoane sa puna accentul pe produse cu SPF.

  2. Mă preocupă mult problema protecției solare de aceea nu-mi lipsesc produsele de acest fel din casă. Anul acesta am avut niste produse luate din vacanță dar pentru următoarea vacanță am în vedere produsele La Roche Posay.

  3. Este important sa avem grija de tenul nostru chiar si cand soarele nu pare foarte puternic. Mersi pentru ideile de produse. Le trec pe wishlistul de la Notino. 😍😍 Cand sunt promotii profit si eu de ele.

Lasă un răspuns